PS… Velvet Matte Lipstick Crayon Mushroom

PS… Velvet Matte Lipstick Crayon Mushroom

Wanneer ik een hele nieuwe outfit koop, dan wil ik ook altijd een nieuw kleurtje voor op de lippen. Om een of andere reden maakt dat het helemaal af. Laatst ben ik een dag naar Amsterdam geweest en heb ik weer wat kleding aangeschaft (hier kun je de shoplog zien). Ook een lipstick moest erbij. Ik was best wel benieuwd naar Primark make-up dus ik kocht daar een Velvet Matte Lipstick Crayon in de kleur Mushroom.

DSC08740

PS…, zo heet het make-upmerk van de Primark. Ik moet zeggen dat ik bijna al het make-up er heel erg goed uit vind zien. Ik was eigenlijk naar alles wel benieuwd, ze hebben er zelfs neppe Artis brushes. Ook deze lipstick crayon vond ik er wel goed uitzien. De vormgeving vind ik leuk. De kleur van de dop komt overeen met de kleur van de lipstick. Niet precies, maar het komt in de buurt. Ik vraag me wel af of je dit potlood moet slijpen op dat je het kan draaien. Er zit aan de onderkant wel iets waar je aan kan draaien, maar daardoor krijg je niet meer lipstick.

DSC08749

DSC08750

Mushroom is een mooi nude kleurtje. Op de swatch lijkt hij bruinig/grijs met een hint van roze/paars erdoorheen. Iets wat je niet snel ziet, een hele aparte kleur. Het heeft een koele ondertoon. Toen ik in de Primark ging swatchen merkte ik al snel dat het een lekker creamy lipstick is, love it. Het dekt ook in één beweging. Liefde voor de formule!IMG_9096

IMG_9107

Op de lippen is de lipstick al snel anders dan op de swatch. Het ziet er paarser en bleker uit. Ik was eerst best wel in shock. Het maakte me best wel een spook.  Naarmate ik mee geëxperimenteerd heb met verschillende ooglooks ben ik het toch wel tof gaan vinden. Het heeft wel wat. Het accentueert wel een beetje dat je droge lippen hebt maar dat blijf je hebben met matte lipsticks.

DSC08741

Ja, ik ben er wel van gaan  houden. Het is een kleurtje wat je niet snel tegen zou gaan komen. Toch is het een mooi nude kleurtje en het valt niet al te veel op. Het is alleen een beetje wennen. De formule is erg fijn: lekker creamy en brengt gemakkelijk aan. De enige vraag is of ik dit product moet slijpen of draaien. Daarnaast blijft de lipstick maar iets van 2 uur zitten. Na het eten zal ik het wel bijwerken. Zeker aan te raden voor die prijs!

PS… Velvet Matte Lipstick Crayon – €2,50

 

Heb je weleens Primark make-up gebruikt?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 20:14

  Ik zag als eerste de foto en ik moet zeggen dat ik niet gelijk doorhad dat het van de Primark was. Het ziet er heel luxe uit. Leuk om een keer te proberen!

 2. 8 mei 2017 / 20:42

  Oehhh dit vind ik wel een erg leuk kleurtje!! Hij staat jou ook geweldig zeg ❤

 3. 8 mei 2017 / 19:41

  Jammer dat hij in de huls anders uit ziet. Wel al goeie reviews gelezen over Primark lipproducten!

 4. 8 mei 2017 / 18:59

  Dit soort kleuren probeer ik op de een of andere manier nooit. Maar voor de prijs die jij noemt, kan ik dit best eens gaan proberen.

 5. 8 mei 2017 / 18:29

  Wat apart dat de swatch echt zoveel anders is, als swatch zou het mijn kleur zijn maar op mijn lippen zou deze kleur mij niet veel goeds doen, maar toch vind ik het wel mooi (als de zomer er is)

 6. 8 mei 2017 / 14:34

  Mooie kleur! Ik vind die verpakking van de Primark er nog duur uit zien, wat het alleen maar leuker maakt om te hebben. 😉

 7. 8 mei 2017 / 12:45

  Staat je heel erg mooi! Het is alleen niet helemaal mijn kleur denk ik. Ik had hem ook donkerder verwacht na die swatch, hij is op je lippen op eens veel lichter en meer ‘nude’. Als ‘ie op je lippen meer zou zijn als in de swatch zou het meer mijn ding zijn! 🙂

 8. 8 mei 2017 / 10:48

  Ik hou wel van die kleur! Ga ik eens in het echt proberen, dank je

 9. 8 mei 2017 / 08:22

  Bijzondere kleur, nog niet eerder gezien! Wel leuk voor komende zomer! Past ook mooi bij je shirtje!

 10. 8 mei 2017 / 08:16

  Ik ben zelf niet zo gewaagd wat lip kleuren betreft, ik probeer de kleuren dan ook zo natuurlijk mogelijk te houden. Je hebt een goede review geschreven!

 11. 8 mei 2017 / 08:02

  Wat een aparte kleur! Op de swatch ziet het er goed uit, zeker niet verkeerd voor de Primark. De kleur is voor mij iets te koel, ben wel benieuwd of ze nog meer kleurtjes hebben, dan zou ik die zeker willen proberen.

 12. 8 mei 2017 / 07:45

  Ik vind de kleur ook iets aan de lichte kant!

 13. 8 mei 2017 / 07:33

  Wat jammer dat hij zo koel paars uitpakt! Op de swatch ziet hij er meer warm roze uit. Dit is denk ik ook niet zo mijn kleurtje ;).

 14. 8 mei 2017 / 07:10

  Ik vind de kleur iets te koel. Ik zou hem denk ik mengen met een wat warmere kleur, maar dat is meer een persoonlijke smaak. Hij ziet er qua comfort wel top uit!

 15. 8 mei 2017 / 05:50

  Hmm, ik vind hem niet zo heel mooi. De kleur is een beetje te licht naar mijn mening. Fijn review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.