15   109
24   127
35   248
23   277
31   216

Nieuwe items voor mijn telefoon

Nieuwe items voor mijn telefoon

Hi! Een aantal weekjes geleden plaatste ik een artikel waarin ik 4 nieuwe hoesjes aan jullie liet zien, wat ik best wel leuk vond om te maken. Ik heb weer 3 items voor mijn mobiel mogen ontvangen van hoesjes-outlet. Deze wil ik graag aan jullie laten zien in dit artikel! Enjoy!

Softcase Donuts

DSC07763

DSC07764

Het eerste item wat ik aan jullie wil laten zien is een overheerlijke donuts hoesje. Come on, dit ziet er toch gewoon uit om op te eten! Het is eentje van siliconen en voelt kwalitatief goed aan. Helaas heb ik er niet over nagedacht dat mijn mobiel een oranje/roze kleur is en dit is echt roze, dus dat matcht niet echt. Gelukkig heeft mijn vriendin haar mobiel een gele achterkant waar het wel mooi bij staat.

Venicen Universele Ringhouder Diamant Goud

DSC07781

DSC07787

DSC07782

In de categorie ‘nutteloos maar wel leuk’: een universele ringhouder. Dit ringetje plak je achter je telefoon waardoor je het beter vast kan houden. Het helpt echt! Ik kan nu, zonder mijn telefoon te laten vallen, op bed mijn mobiel gebruiken . Het ringetje zorgt echt wel voor een betere houvast.

Ik heb het ringetje op een hoesje geplakt met een tekst erop. Eigenlijk hoor het verticaal geplakt te worden, maar ik heb het horizontaal gedaan zodat de tekst bedekt wordt.

Comfycase Waterproof Full Body Wit

DSC07773

 

En dan… mijn favee! Een waterdicht hoesje, hoe tof is dat?! Ik werd echt super hyped toen ik het op de webshop zag. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Zoiets is super handig om mee te nemen op vakantie. Om onderwater beelden mee vast te leggen. Ook zit er een touwtje aan zodat je het niet kwijt kan raken terwijl je aan het filmen bent. Eerst vroeg ik me af of zo’n hoesje wel echt waterproof zou zijn, but it is! Er komt echt geen druppel doorheen. Over het touchscreen zit een siliconen laagje waardoor je toch nog je mobiel kan besturen.

 

Welk item vind jij het leukst?

 

Liefs,

Elles

Share:

4 Reacties

  1. 15 maart 2017 / 16:30

    Ahw, die donuts zijn leuk zeg! En dat waterdichtehoesje is top voor de aankomende zomer.

  2. 15 maart 2017 / 15:27

    Oeh dat waterdichte hoesje ga ik denk ik bestellen, heb ik nodig voor mijn vakantie. Ik heb ook zo’n ringhouder en vind het zelf echt heel handig haha, ik heb nu niet meer dat mijn telefoon in mijn gezicht valt als ik op bed lig

  3. 15 maart 2017 / 12:11

    Dat waterdichte hoesje is handig, zeg! Alleen zou ik ook bang zijn dat het niet vollédig waterdicht is. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.