Jagua Henna Tattoos

Jagua Henna Tattoos

Hi! Al heel wat weken geleden won ik voor de 2e keer een winactie, deze keer van SilkeBlogs. Ik meende altijd dat je hier echt heel veel geluk voor nodig zou hebben. Blijkbaar heb ik dat dus gehad, haha. Wat ik won? Een Jagua Henna starterkit, super leuk want ik vind henna echt gaaf. Samen met m’n vriendinnen gingen we het uittesten! Ben je benieuwd? Lees dan verder!

DSC05542

DSC05543De 20 mL Jagua starterkit ( €24,95) was het pakketje dat ik opgestuurd kreeg. In het pakketje zaten verschillende producten:

 • 2 Tubes henna
 • Een naaldje
 • Cleansing hand gel
 • Pipet
 • Handschoenen
 • Schetspapier
 • Handleiding

DSC05589

DSC05593 DSC05594

Jagua is een tijdelijk tattoo gel die ongeveer 10/20 dagen blijft zitten. Het is een donkerblauw/zwart goedje dat van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt is, wat echt een groot pluspunt is. De gel is van de Genipa America vrucht die in het regenwoud van Zuid-Amerika groeit. Jagua wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse stammen in dit gebied.

DSC05598

DSC05600
Ik had de dag na het aanbrengen van de henna meteen al een open plek op mijn middelvinger

Zoals ik net als zei ging ik samen met m’n vriendinnen de henna uitproberen. Eentje, Anna Rixt (hier haar Instagram), is heel erg creatief en ook gek op henna. Ze maakt wel eens ‘henna’ op m’n arm met een pen dus dat ze ook een échte henna tattoo op m’n arm zou maken was geen verassing. We hadden op internet een design opgezocht en die tekende ze op onze armen. Ook kreeg ik later nog een schattig olifantje op mijn been.

DSC05604

Het enige nadeel aan de Jagua henna is dat je 2 uur (!) moet wachten totdat je het er af mag spoelen. 2 Uur lang mag je niet bewegen, ik vind het al moeilijk om te wachten op nagellak dat droogt, laat staan dat ik dit vol kon houden. Na heel wat uren gewacht te hebben konden we het er eindelijk afspoelen, yes! Wij verwachtte natuurlijk dat we toen het resultaat al op onze armen/benen konden zien maar tot onze grote schrik was dat dus niet zo. Het duurt ongeveer een dag voordat het zichtbaar is.

De houdbaarheid is inderdaad tussen de 10 en 20 dagen. De henna op de topjes van mijn vingers was al eerder vervaagd. De 10e dag was de henna bij mij echt wel helemaal weg, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik op vakantie was en elke dag in een zwembad met chloor lag.

DSC05601

Ik wil Silkeblogs heel erg bedanken voor het pakketje! Ik vind het echt geweldig spul. Super leuk om een avondje met je vriendinnen te doen of gewoon als je eventjes je creativiteit de vrije loop wilt laten. Je hebt er 2 weken plezier van!

Heb jij weleens henna tattoo’s gehad?

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:53

  A mi me da lo mismo sentirme traicionada, si disfrazando de europea mi IP puedo seguir usando last, porque es la única que conoce mi alma musical y me muestra grupos! lo haré sin verguenza para seguirdusfrutando su maravillosa explosión musical…

 2. 5 september 2016 / 03:55

  I have 1 timeshare with Marriott and 1 with Sheraton in Orlando and Scottsdale. Very reasonable if you have families and want to go to those destinations. I echo the thoughts that you should never buy from the developer as the price drops about 50-90% should you ever resell. Instead of $66k upfront plus the annual maintenance fee you could probably rent the exact unit and week you wanted off redweek.com each year for 100 years. The reason is the nicer places have higher maintenance fees, so while mine are ~1000 per year for a 2 bedroom timeshare the same chain in Hawaii would be $2000-$3000 per year for the 2br. The “deals” are when you trade into the Hawaii timeshare with your Orlando timeshare which of course is not as easy as they make it sound in the timeshare presentation.

 3. 31 juli 2016 / 06:22

  Wow, heel mooi! Denk alleen niet dat ik zelf zoiets mooi’s kan maken… En 2 uur wachten? Dat duurt mij veel te lang!

 4. 30 juli 2016 / 08:03

  Oh dit vind ik zo gaaf he! En dit lijkt me best wel moeilijk. En je moet geduld hebben. Maar wel echt cool! Ik heb maar gewoon (witte) henna plaktattoos gekocht 😛

 5. 29 juli 2016 / 21:09

  Ik heb nog nooit henna tattoos gehad, maar ik vind ze zo stoer! Wil ze ooit nog wel uit proberen 🙂

 6. 29 juli 2016 / 19:44

  Wat heb je er wat moois van gemaakt zeg!

 7. 29 juli 2016 / 12:13

  Leuk! Lijkt me echt gaaf om een keer te proberen. -x-

 8. 29 juli 2016 / 08:26

  Ziet er leuk uit Elles! Ik vind het ook echt bij je passen 🙂

 9. 29 juli 2016 / 07:43

  Supermooi gedaan!

 10. 29 juli 2016 / 06:20

  Ik vind henna ook altijd prachtig om te zien, ik heb het alleen helaas nog nooit op mijn arm gehad. Vind hem op jouw hand ook erg mooi!

 11. 29 juli 2016 / 05:20

  Ooit eens op vakantie gehad! Leuk ontwerp heb je gemaakt, maar die twee uur wachten…dat had ik niet gekund!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.