26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

‘I love sleep’ tag

‘I love sleep’ tag

I love sleep, dat is algemeen bekend bij mij. Ookal heb ik een hele lange tijd slaapproblemen gehad, ik kan nog altijd genieten van het moment dat ik lekker comfy in mijn bedje stap. Veel rituelen en apartigheden heb ik wel als ik ga slapen en daar komen jullie vandaag vanalles over te weten!

Hoelaat ga je meestal op bed?

Ligt er heel erg aan hoe laat ik de volgende ochtend op moet staan. Meestal rond half 10. Is best wel vroeg maar ik raak heel erg snel kapot als ik nog later op bed ga. In het weekend ga ik meestal rond 11 uur slapen. (Ben een slechte uitslaper)

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Op mijn mobiel kijken, zoals velen.  Ik hou ook erg van zekerheid dus ik stop mijn bed altijd opnieuw in zodat ik zeker weet dat ik geen last heb van een deken dat weer helemaal gedraaid zit.

Wat doe je als je niet kan slapen?

Meestal kijk ik dan heel eventjes op mijn telefoon zodat ik even mijn hoofd ergens anders heb, neem ik een slokje water en probeer het daarna opnieuw. Als het echt niet lukt neem ik een slaappilletje.

bed-945881_960_720

Wat is je favoriete slaaphouding?

In een bolletje, lekker warm.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Pizza!

Hoe laat gaat de wekker ’s ochtends?

Meestal om kwart voor 7. Als ik echt vroeg naar school moet 6 uur.

Snoozen of direct opstaan?

Direct opstaan. Zelf ben ik ook gewend om gewoon meteen het licht aan te doen zodat je wel móet opstaan.

Slaap je uit in het weeekend?

Als ik dat kon, dan wel. Ik ben de slechtste persoon als het gaat om uitslapen, het lukt me gewoon niet. De laatste tijd tot waar ik uitgeslopen heb, is 11 uur, maar toen ging ik ook 3 uur op bed. Meestal ben ik al om half 9 klaar voor de dag.

Welke rare dingen doe je in je slaap?

Knarsetanden. Best wel vervelend eigenlijk want je tanden gaan er daardoor echt aan. Ik hoor daarvoor een beugel te krijgen zodat mijn tanden niet kapot gaan maar ik heb nog een blokjesbeugel in mijn mond die er eerst uit moet. Daarna kan ik ze pas beschermen.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Lekker simpel, 1!

Wat heb je aan in bed?

De laatste tijd draag ik veel vaker gewoon een simpel, oversized shirt!

Slaap je met sokken aan?

Ja, veel mensen vinden het raar maar ik kan niet zonder. Zonder sokken slaap ik veel minder comfy. Alleen in de zomer als het overdag 30 graden is geweest overweeg ik weleens om ze uit te doen. Ik hou gewoon heel erg van sokken.

Hoe groot is jouw bed?

Ik heb een 1 persoonsbed, ik denk dat ie dan zo ongeveer 90 cm breed is en 2 meter lang.

Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Mijn telefoon checken. Ik eindig mijn dag ermee en begin mijn dag er ook mee.

Droom je elke nacht?

Nee, dat niet maar ik droom wel erg vaak.

Welke droom of nachtmerrie kun je je goed herinneren?

Ik was met mijn 2 broers in een meer aan het zwemmen en we hadden 1 plankje waar we op konden ‘leunen’ in het water. Ik leunde op dat plankje (dat dreef) en ineens was er een haai dat een stuk uit mijn zij beet en dat kon ik in het echte leven voelen. Ik zat toen rechtop in mijn bed. Heel apart was dat.

Wat is jouw grootste droom?

Full-time blogger zijn!

 

Wat is jouw grootste droom?

 

Liefs,

Elles

 

 

 

Share:

11 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 19:39

  Wat een leuke tag! Ik ben ook zeker iemand die direct opstaat als de wekker afgaat. Als ik dat niet doe val ik weer in slaap en kom ik te laat 🙂

 2. 2 oktober 2016 / 10:13

  Hele leuke tag! Ik hou ook echt van slapen. Hmm.. mijn grootste droom. Vind ik altijd mega lastig.

 3. 1 oktober 2016 / 16:20

  In de winter slaap ik ook vaak met van die fluffy sokken! Lekker 🙂

 4. 30 september 2016 / 13:39

  Super leuk om te lezen! Mijn grootste droom is eigenlijk dezelfde als die van jou 🙂 Nu heb ik echt veel te weinig tijd voor bloggen en daar baal ik zo gigantisch van dat ik bloggen soms voor school zet, oeps 😉

 5. Kees
  30 september 2016 / 10:13

  Mijn droom is om bij jou te zijn xx kees

 6. Arnout
  30 september 2016 / 09:44

  Wanneer is je give away ik wil graag mee doen en wat is het trouwens

 7. 30 september 2016 / 08:38

  Mijn grootste droom is terug gelukkig worden in mijn job. Er is dus nog werk aan de winkel

 8. 30 september 2016 / 04:54

  Leuk om te lezen! Telefoon checken doe ik ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.