26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Het was een grap! | 1 april

Het was een grap! | 1 april

big_ben_skyscraper_tent_hoofd-ditverzinjeniet.nl

Hey! Waarschijnlijk hebben jullie eergisteren het artikel gelezen waarin ik 2 leuke dingetjes behandel van ditverzinjeniet.nl. Als je dat niet hebt gedaan raad ik het je aan om die eerst te lezen. Maar met dat bericht was iets bijzonders aan de hand. Waarschijnlijk raad je het al. Maar als je echt nieuwsgierig begint te raken moet je eventjes scrollen!

laser-pizzasnijder-hoofd

Het was 1 grote grap. Het bestaat allemaal niet, was dat maar zo. Het zal wel héeel leuk zijn als dat bestond, maar jammer genoeg kan het niet. Goed in natuurkunde ben ik niet maar ik kan snappen dat een aantal touwtjes een 12 meter hoge tent niet kunnen houden. Een laser wat je pizza snijdt lijkt me ook een best gevaarlijk idee. Er is een kans dat het bestaat, maar het lijkt me best onmogelijk om te maken.

Naamloos

Ik vond het heel leuk om dit te doen samen met Ditverzinjeniet.nl. Als je op de advertenties had geklikt had je gezien dat de producten ‘uitverkocht’ waren en op 1 april terug zouden komen, nou niet dus, haha. De reacties waren zó leuk! Ik ben heel slecht in mensen voor de gek houden en waarschijnlijk valt deze grap ook wel mee. Maar hé, nooit geschoten is altijd mis, haha.

Houden jullie mensen voor de gek met 1 april?

Liefs,

Elles

Share:

3 Reacties

 1. 2 april 2016 / 10:49

  Haha geniaal! Ik zag afgelopen week een advertentie van de mediamarkt. Ze verkochten opeens zendertjes voor je kind, als je kind dan weg liep kon je hem/haar makkelijk terug vinden. Leuk dat iedereen echt meedoet met 1 april!

 2. 1 april 2016 / 13:06

  Haha! Ik had totaal niet door dat dit een grap was!
  Had ook totaal niet door dat we de eerste april waren :d

 3. 1 april 2016 / 06:32

  Ik kwam er -te laat- achter dat dit een grap was inderdaad. Wel een leuke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.