Essence Concealer & Make-up Sponges

Essence Concealer & Make-up Sponges

Hi! Het verdelen van je foundation, iedereen doet dat op verschillende manieren. De een doet het liever met de blote hand, de ander met een kwast en weer een ander gebruikt een spons. Persoonlijk ben ik een liefhebber van de spons. Het resultaat vind ik veel mooier en het werkt super makkelijk. Aangezien mijn vorige make-up spons echt aan vervanging toe was, heb ik weer een aantal nieuwe aangeschaft. In de schappen vielen mijn ogen op deze ontzettend schattige, knalroze sponsjes van Essence; de Concealer & Make-up Sponges.

DSC07338

Essence over de Concealer & Make-up Sponges:

speciale sponsjes. nauwkeurig aanbrengen van een concealer en andere make-up texturen is nog nooit zo simpel geweest! de schattige hartvormige sponsjes kunnen in tweeën gedeeld worden – de druppelvorm kan zelfs de huid rond de ooghoeken en neus bereiken. het maakt niet uit of het vloeibaar, mousse of crème is  – deze pastel sponsjes zijn geschikt voor het streepvrij aanbrengen van alle texturen. ook handig voor op reis.

Kijk nou eens hoe schattig! Om verliefd op te worden! Een knalroze sponsje in de vorm van een  half hart. De twee sponsjes zitten aan elkaar vast als een hart maar het is de bedoeling dat je ze apart gebruikt. De sponsjes zijn best wel klein, perfect voor de gebieden rond je neus en onder je ogen.

Essence Concealer & Make-up Sponges – €1,99

DSC07341

Ik gebruikte de sponsjes van Essence droog, dus ik heb ze niet van tevoren nat gemaakt. Met de sponsjes heb ik niet foundation over mijn hele gezicht verspreid. Dan was ik 20 minuten en een lamme pols verder. Voor de gebieden onder mijn ogen, neus en tussen mijn wenkbrauwen heb ik het sponsje gebruikt.

De sponsjes zijn erg fijn in gebruik voor de gebieden in het gezicht waar je iets moeilijker bij komt. Door het kleine puntje kom je gemakkelijk bij de gedeelte bij je neusvleugels. De spons is ook erg flexibel en zacht. Zelf vind ik dat erg fijn voor de lastigere gedeelten. Qua finish ben ik ook tevreden. De concealer/foundation ziet er mooi uit.

DSC07340

Prima sponsjes, vind ik! De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Voor het kleine bedragje dat je betaalt krijg je 4 prima sponsjes waarmee je gemakkelijker bij sommige plekken in je gezicht komen. Ik ben tevreden!

Wat gebruik jij om je concealer/foundation aan te brengen?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 19:32

  Dat ziet er leuk uit. Ik gebruik een Beauty Blender of een kwast voor mijn foundation.

 2. 5 februari 2017 / 23:57

  Wat zijn ze schattig.. en handig ook!!
  Ik vind dat je er ook hele mooie foto’s van gemaakt hebt:-)

 3. 4 februari 2017 / 10:08

  Ooh ze zien er niet heel fijn uit. Ze ogen wat ‘hard’, maar gelukkig zijn ze wel fijn!

 4. 3 februari 2017 / 19:14

  Handig! Ze zien er heel leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.