21   160
19   209
21   219
38   183
24   260

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Hooi! De tijd van de feestdagen begint aan te komen, dat betekent een tijd waar onze portemonnees niet zo naar uitkijkt. Surprises met sinterklaas, kerst en oud en nieuw zorgt ervoor dat we lekker veel geld uit moeten geven aan cadeautjes. Maar wat voor cadeautjes? In dit artikel heb ik een aantal ideetjes voor cadeaus die je kan kopen voor de feestdagen.

94917m_m_l

Doucheproducten

Spulletjes voor in de douche is altijd een goed idee. Ze worden toch altijd gebruikt en raken ook altijd wel een keer op. Je kan bijvoorbeeld een bathbomb geven, maar ook zo’n pakket met douchegel, bodyscrub en bodylotion.

green-advent-calendar_with-products-hr_incmspj116_zpshzk7hdds

Advent kalenders

Heb je een iets groter budget, dan is het ook leuk om een advent kalender te geven. Bij een advent kalener kan je elke dag van de maand een vakje openen waar een product in zit. Elke dag is een feestje! Ze zijn wel wat duurder, de goedkoopste zijn ongeveer 30 euro.

DSC05236

Parfum

Iedereen houdt wel van een lekker geurtje, of niet? Ook dit is zo’n product wat echt wel een keer op komt, tenzij het natuurlijk niet aangenaam ruikt. Er zijn heel veel verschillende soorten geurtjes, van goedkoop tot ontzettend duur. Grote kans dat je dus scoort.

img-thing

 

Sieraden

Het krijgen van sieraden voelt altijd erg speciaal. Iemand heeft dan de moeite gedaan om naar de juwelier te gaan om daar een sieraad uit te kiezen wat erg bij je past. Het dragen ervan is dan ook erg magisch. Dus een bezoekje aan de juwelier voor een cadeautje kan ook geen kwaad.

Wees creatief, maak zelf wat!

Weet je nou echt helemaal niks om te geven voor de feestdagen? Dan kun je natuurlijk ook zelf wat maken. Ik vind het tenminste altijd wel leuk als iemand wat maakt want dan heeft diegene dus moeite gedaan voor jou. Maak een kaartje met een erg leuke tekst of een leuk fotolijstje met jullie twee.

Liefs,

Elles

Share:

2 Reacties

  1. 2 december 2016 / 19:44

    Advents en sieraden maken mij zeker blij! En motoronderdelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.