Black head pore strip & 3 Steps blackhead remover| Review

Black head pore strip & 3 Steps blackhead remover| Review

Voorpagina

Hooi! Ik geef je 2 woorden: zwart masker. Waar denk je dan aan? Grote kans dat je ongemerkt of gemerkt dacht aan de Black suction mask van de webshop Pilaten.nl. Ik mocht de verkleinde versie van dit masker, de Black Head pore strip, samen met de 3 Steps blackhead remover testen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder!

”Pilaten.nl is gespecialiseerd in effectieve schoonheidsproducten van het Chinese merk Pilaten. Het merk Pilaten is bekend van zijn zwarte masker, speciaal geschikt voor het verwijderen van mee-eters.  Maar ook puistjes en andere oneffenheden zijn uitstekend te behandelen met het masker. Het resultaat: een mooie, schone huid door de diepe reiniging van de poriën.”

Black head pore strip

1

”Wie wil er nu geen mooie, gezonde en schone huid? Helaas zijn er maar weinig mensen gezegend met een mooie en egale huid zonder oneffenheden. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor:het originele zwarte gezichtsmasker van Pilaten!

Dit masker zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid, verwijderd mee-eters, dode huidvellen en acne wanneer je het masker van je huid haalt.”

Maakt me al nieuwsgierig, zal ik ze eindelijk kunnen bestrijden?

3

Bij het pakketje zat een heel handig kwastje, zodat je het niet met je vingers aan hoeft te brengen. Dat scheelt wat geklieder.

2 Het is handig om je haar uit je gezicht te halen, anders zit je haar in het masker. En aangezien het masker peel-off is dat niet echt fijn. O ja, het beste is om je huid van te voren ook even schoon te maken.

5 4

Het aanbrengen gaat makkelijk, wel een beetje geklieder, maar dat heb je meestal. Het vloeistof voelt frisjes en is lekker gelly. Ik heb het aangebracht op de plekken waar ik de meeste mee-eters heb. Kijk uit dat je je wenkbrauwen, ogen en lippen vermijd.

6

Ja, dit ziet er ook zó sexy uit. Let niet op mijn make-uplose gezicht, ik ga natuurlijk geen masker opdoen met make-up. 😉

7

Het verwijderen is zoals verwacht een beetje pijnlijk. Het is niet een dodelijke pijn, maar meer zo’n traanoogmakende pijn, zoals je op de foto ziet. Pilaten.nl geeft ook aan dat je met veel donshaartjes het verwijderen als pijnlijk kan ervaren. En laat ik dat nou net hebben.

8

Na het verwijderen merkte ik écht dat er mee-eters weg waren. Yes, eindelijk! Mijn huid was wel eventjes rood, maar dat trok snel weg. Ik heb veel maskers tegen mee-eters etc. getest maar deze is tot nu toe het beste!

3 Steps blackhead remover

9”Heb je last van veel mee-eters op je neus? Deze Pilaten 3 steps blackhead remover is de meeneem variant van het voordeelpakket en is speciaal geschikt voor de neus.Je krijgt 3 strips: een strip waarmee de poriën openen, een strip welke mee-eters verwijderd en als laatste stap een strip waarmee je huid nabehandeld wordt en waarmee de poriën weer worden gesloten. In 45 minuten ziet jouw neus er weer prachtig uit!”

Hoe leuk ziet dit eruit? Ook hier ben ik heel erg benieuwd naar. 3 Stappen om je mee-eters te verwijderen, dat zal geweldig zijn, of niet?

10Op het stappenplan staat dat je je gezicht moet nat maken met een warm washandje of handdoek, hierdoor gaan je poriën open. Waarom ik mijn hoofd zo raar hou? Ik heb geen idee, anders bleef het niet zitten, denk ik.

11

We beginnen bij het begin, we openen het gouden pakketje, pakketje 1. Op het stappenplan stond dat er vocht uit zou lopen. Elles met haar slimme hoofd dacht dat je dat moest gebruiken. Totdat ik me afvroeg; ‘Waarom hebben ze het over een strip?’. Die zat er nog in, haha! En daarnaast had ik de strip ook nog verkeerdom opgedaan. Lekker bezig Elles! Ik had niet echt het gevoel dat dit iets deed voor mijn huid

12

Daarna het 2e pakketje. Het is de bedoeling dat de zwarte kant op je neus plakt. Je neus moet goed nat zijn anders gebeurt het niet. Bij het verwijderen voelde en zag je dat er wat gedaan was met de mee-eters.

13

Dan de laatste strip en gek doen voor de camera, het kan allemaal. Hierbij merkte ik ook niet echt dat het wat deed tegen mijn mee-eters. O ja, dat zwarte op mijn neus zijn nog restjes van stap 2, haha!

Conclusie

Ik ben dol enthousiast over de Black head pore strip, het heeft mijn huid echt goed gedaan. De 3 Steps blackhead remover vind ik daarentegen niet zo bijzonder. Ik heb niet echt het gevoel dat het voor mijn mee-eters geholpen heeft, jammer. Het kan misschien zo zijn dat mijn huid er niet op reageert, dat andere huidjes er beter op reageren.

 

Black head pore strip: €2,50 bij Pilaten.nl

3 Steps blackhead remover: €6-, bij Pilaten.nl

Kwast klein: €1,95 bij Pilaten.nl

In samenwerking met Pilaten.nl, ik geef mijn eigen mening

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 23 december 2015 / 21:40

  Dat zwart masker wil ik ook zo graag eens uitproberen. Leuk om te lezen dat het inderdaad wel werkt.

 2. 23 december 2015 / 21:23

  Dat zwart maskertje lijkt inderdaad echt heel goed, toch maar eens proberen!

 3. 3lles
  Auteur
  21 december 2015 / 18:14

  Fijne strips zijn het hé?
  Liefs,
  Elles

 4. 21 december 2015 / 16:00

  Fijne review! Ik was altijd al benieuwt of zo’n zwart masker zou werken. Die strips heb ik vroeger ook heel erg vaak gebruikt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.