Skin care routine

Skin care routine

 

voorpaginaHey! Laatst had ik een artikel geschreven over mijn dagelijkse doucheroutine. Ik liet hier zien welke producten ik gebruik voor en na het nemen van een douche. Ik had na het publiceren daarvan al meteen het idee om ook nog een blogpost te schrijven over de producten die ik gebruik als ik mijn gezicht even lekker verzorg. Hier is het!

DSC03046

Reinigen

Ik vind het reinigen van mijn gezicht super fijn. Mijn gezicht voelt dan weer lekker fris aan en ik heb het gevoel dat mijn onzuiverheden dan weer een beetje adem kunnen halen. Ik reinig altijd voordat ik iets ga doen met mijn gezicht. Opmaken, me- time of slapen, altijd reinigen!

DSC03054

Scrubben

Scrubben, je moet er maar van houden. De ene vindt het fijn om iets ruws op het gezicht te wrijven, de andere kan er echt niet tegen. Ik vind het persoonlijk erg fijn om even lekker te scrubben. Je haalt er alle dode huidcellen mee weg en het geeft een nog frisser gevoel dan het reinigen. De scrub breng ik aan met mijn handen en daarmee wrijf ik het ook over mijn gezicht heen. Als ik klaar ben verwijder ik de scrubdeeltjes met een vochtig, warm washandje.

DSC03051

Masker

Dan gaan we over tot het leukste onderdeel van de ‘skin care’! Een verzorgende masker aanbrengen. Ik had voor mijn verjaardag een pakketje gekregen met allerlei verschillende maskers van Dr. Van der Hoog. En laat dat nou het merk zijn met mijn favoriete maskers. Je kunt echt super lang doen met 1 maskertje. Ik kon er 3x mee door. Ik breng de substantie aan met een schone foundationkwast. Laat het een kwartiertje inwerken en verwijder het daarna weer met een lekker warm, vochtig washandje!

DSC03055Extra reinigen

Nog wat meer reinigen. Dit doe ik altijd om overige viezigheid en resten van het maskertje weg te halen. Ik smeer het op mijn gezicht en maak met mijn vingers ronddraaiende bewegingen. De wasgel gaat dan een beetje schuimen en begint dan met reinigen. Ook dit haal ik er weer van mijn gezicht af met een washandje.

DSC03057

Gezichtsgel

Als het goed is staan mijn poriën nu goed open. Om de oneffenheden dan even goed aan te pakken gebruik ik deze skin care gel. Het prikt even, maar dat is een teken dat het aan het inwerken is en zijn werk goed doet. Dit laat ik nog een tijdje zijn gang gaan, daarna spring ik de douche in!

DSC03061

Crème

Na het nemen van een douche laat ik mijn gezicht tot rust komen. Het enige wat ik er nog op smeer is een crème om nog even te verzorgen. Daarna laat ik het met rust.

DSC03059

Handcrème

Voor het slapen gaan nog even een handcrème gebruiken, dit doe ik altijd. Deze is van de Hema en maakt je uitgedroogde handen weer lekker zacht.

DSC03063 (1)

Als laatste, de kers op de taart, lip balm. Deze is echt geweldig! Het is smaakt zo lekker en maakt je lippen zó lekker zacht, geweldig!

Xoxo

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 12 september 2016 / 04:00

  Usually I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice post.

 2. 12 september 2016 / 03:35

  Hi my friend! I wish to say that this post is amazing, nice written and come with approximately all vital infos. I¡¦d like to look extra posts like this .

 3. 19 november 2015 / 17:05

  Als ik dit allemaal zie, lijk ik echt mega lui wat betreft gezichtsverzorging, haha. Ik gebruik elke week 1 maskertje om lekker te ontspannen, maar voor de rest komt het aan op doekjes of alleen water.

 4. 17 november 2015 / 07:38

  Louis Widmer ben ik benieuwd naar. Zeker na deze post en reacties hierboven.

 5. 16 november 2015 / 21:22

  Fijne producten gebruik je! Oeh, ik heb mijn huid al heel lang niet meer gescrubd.. Zo maar weer even doen haha!

 6. 3lles
  Auteur
  16 november 2015 / 17:01

  Ja, ik koop het altijd bij de DA. Je hebt meestal ook monstertjes, kun je nog even kijken of het helpt voor je huid! 😉
  Xoxo,
  Elles

 7. 16 november 2015 / 16:58

  Oh! Die producten van Louis heb ik ook een tijdje gebruikt ja. Nu ik het zo zie denk ik: daar moet ik weer naar toe terug, ze werkten zo goed voor mijn huid. Je koopt het bij de apotheek toch?
  xxx Frederique
  http://fablefrique.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.