HEMA Hydrating 3 In 1 Micellair Cleansing Water

HEMA Hydrating 3 In 1 Micellair Cleansing Water

DSC05292Nadat Niveau veel samenwerkingen met bloggers had over dit product, schoten ze als paddenstoelen uit de grond. Je kunt vast al wel raden waarover ik het heb: micellair water. Laatst liep ik door de HEMA opzoek naar nieuwe make-upremover totdat mijn ogen richtte op het Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water. En omdat het nu een hype is moest dat getest worden!

DSC05297De verpakking is écht HEMA: lekker simpel. Toch geeft het een hygiënische indruk. De flacon is doorzichtig, net als de micellair water. Het reinigingsproduct komt uit een klein openingetje waardoor je het gemakkelijk op je watje aanbrengt zonder te knoeien. Dit product maakt deel uit van de ‘It’s my beautiful skin day’ lijn van HEMA.

DSC05284De 3 in 1 Micellair Cleansing Water doet zijn werk goed. Het verwijderen van mijn make-up gaat gemakkelijk en dat geldt ook bij het vuil op mijn gezicht. Zelf heb ik na het paardrijden veel vuil op mijn gezicht en dat was goed te zien op mijn watje. Hydrateren, dat doet het water ook. Ik moet wel zeggen dat mijn huid daarna wel plakkerig aanvoelt. Minpuntje is de geur: die rook zeer chemisch.

DSC05285Ben je op zoek naar een budget reinigingsproduct? Dan is de 3 in 1 Micellair Cleansing Water een aanrader! Het reinigt make-up en vuil goed. Het enige vervelende is de geur, maar voor de rest is het een op en top product! Je hebt ook geen extra kosten aan reinigingslotion en -melk en je bespaart ’s avonds ook nog eens tijd!

 

HEMA Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water –  € 2,00

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 14:39

  Ik ben begonnen met Garnier en heb nooit meer verder gezocht moet ik eerlijk zeggen. De prijs van de Hema versie is in ieder geval goed.

 2. 31 mei 2016 / 08:45

  Ik heb veel micellair waters gebruikt, de originele Bioderma, Garnier, Nivea, L’Oréal, La Roche-Posay.. ik vind het idee erg prettig en super handig, maar voor mijzelf werkt het gewoon niet zo. Mijn huid droogt altijd uit ervan en dan krijg ik eczeem plekjes, zo vervelend! Deze van Hema klinkt ook niet echt fijn, ik ben erg gevoelig voor geuren!

 3. 30 mei 2016 / 19:25

  Ik heb nu een make up remover van Garnier maar ik vind hem niet echt fijn weken. Deze lijkt heel interessant! Ook lekker low budget 😉

 4. 30 mei 2016 / 14:17

  Ik heb heel veel moeite met nieuwe reinigingsproducten te kopen omdat ik daar een te gevoelige huid voor heb. Ik gebruik het micellair water van Nivea, maar heel misschien dat ik het overweeg om deze te proberen. De prijs is namelijk niks haha! Wel een fijne en eerlijke review!

 5. 30 mei 2016 / 14:11

  Jammer van de chemische geur! Maar voor de prijs zou ik het zeker kunnen proberen. Ik gebruik altijd het miccelair water van Nivea.

 6. 30 mei 2016 / 07:49

  Dat je huid daarna wel plakkerig aanvoelt en de geur die rook zeer chemisch was, dat vind ik niet fijn. Ik had laatst van Action gekocht ( zie op andere blog) voor een gevoelige huid. Hij is prima en idd Garnier ook.

 7. 30 mei 2016 / 05:32

  Wow, dat is bijna niks, € 2,00! Ik ben ook een grote fan van dit reinigingsproduct. Gebruik altijd dit product van Garnier, maar aan deze review te lezen is het micellair water van de Hema ook wel goed! Kan ik die ook eens meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.