Happy new hair! chocoladebruine lob

Happy new hair! chocoladebruine lob

Vorige week durfde ik het eindelijk weer aan na een lange tijd: mijn haren verven en knippen. Natuurlijk heb ik mijn haar wel vaker geknipt maar dit keer weer in een nieuw model. Het is al twee jaar geleden dat ik voor het laatst mijn haar geverfd hebt. Toen had ik ombre geverfd. Dit keer is het ietwat anders geworden.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Woensdag begon ik aan mijn experiment. Ten eerst heb ik mijn haar geverfd in iets totaaaaal anders dan wat ik normaal heb. Het is namelijk in een lob geknipt, oftewel een lange bob. Voor is het langer dan achter, het is dus schuin. Daarnaast is mijn haar ook nog eens uitgedund, anders zal ik een hele grote bobbel achter op mijn hoofd hebben #Thickhairstruggles. Als laatst heb ik ook nog laagjes gekregen, gewoon omdat het leuk is en het wederom de bobbel vermindert.

Processed with VSCO with a6 preset

En toen kwam het heftigste: mijn haren verven. Van mezelf heb ik lichtbruin haar en ik heb het in een tintje bruiner geverfd, chocoladebruin. Daar bleef het niet bij. Mijn nieuwe chocoladebruine lokken werden weer geblondeerd. Don’t worry, niet alles. Alleen bovenop mijn hoofd heb ik wat highlights gezet. Zodat er net wat meer variatie in mijn haar is.

Processed with VSCO with a6 preset

Heb jij je haar wel eens geverfd?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 22 oktober 2017 / 08:30

  Heel mooi! Ik wil ook weer mijn haar tot op mijn schouders laten knippen, alleen had ik de vorige keren dat ik dat deed spijt toen ik net uit de kapsalon liep. Als ik dan foto’s van mezelf terugzie, vind ik het mezelf wel goed staan, hahah! 🙂

 2. 20 oktober 2017 / 10:13

  Ik vind je haar echt mooi! Dat net op je schouders, staat je fantastisch!

 3. 16 oktober 2017 / 23:32

  Wauw! Het staat je super goed <3

 4. 14 oktober 2017 / 12:02

  Wauw heel mooi! Staat je goed. De kleur vindt ik ook prachtig voor het najaar.

 5. 7 oktober 2017 / 17:56

  Wat mooi! Staat je heel goed!

 6. 6 oktober 2017 / 14:24

  Wat een prachtige bruine kleur ! Staat je echt ontzettend mooi! Ik verf altijd mijn haar, op dit moment blond. Maar heb afgelopen jaar het ook erg donker gehad.

 7. 6 oktober 2017 / 10:10

  Prachtig! Staat je echt super mooi 🙂 Ik heb van mezelf blond haar en heb mijn haar een aantal keer bruin geverfd. Soms mis ik het wel eens maar wanneer ik dan weer terug denk aan hoeveel moeite ik er voor gedaan heb om mijn blonde haren weer terug te krijgen ben ik wel weer even genezen haha. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.