Processed with VSCO with a6 preset

Happy new hair! chocoladebruine lob

Vorige week durfde ik het eindelijk weer aan na een lange tijd: mijn haren verven en knippen. Natuurlijk heb ik mijn haar wel vaker geknipt maar dit keer weer in een nieuw model. Het is al twee jaar geleden dat ik voor het laatst mijn haar geverfd hebt. Toen had ik ombre geverfd. Dit keer is het ietwat anders geworden.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Woensdag begon ik aan mijn experiment. Ten eerst heb ik mijn haar geverfd in iets totaaaaal anders dan wat ik normaal heb. Het is namelijk in een lob geknipt, oftewel een lange bob. Voor is het langer dan achter, het is dus schuin. Daarnaast is mijn haar ook nog eens uitgedund, anders zal ik een hele grote bobbel achter op mijn hoofd hebben #Thickhairstruggles. Als laatst heb ik ook nog laagjes gekregen, gewoon omdat het leuk is en het wederom de bobbel vermindert.

Processed with VSCO with a6 preset

En toen kwam het heftigste: mijn haren verven. Van mezelf heb ik lichtbruin haar en ik heb het in een tintje bruiner geverfd, chocoladebruin. Daar bleef het niet bij. Mijn nieuwe chocoladebruine lokken werden weer geblondeerd. Don’t worry, niet alles. Alleen bovenop mijn hoofd heb ik wat highlights gezet. Zodat er net wat meer variatie in mijn haar is.

Processed with VSCO with a6 preset

Heb jij je haar wel eens geverfd?

 

Liefs,

Elles

7 Comments

 • Reply Mevrouw Marloes 22 oktober 2017 at 08:30

  Heel mooi! Ik wil ook weer mijn haar tot op mijn schouders laten knippen, alleen had ik de vorige keren dat ik dat deed spijt toen ik net uit de kapsalon liep. Als ik dan foto’s van mezelf terugzie, vind ik het mezelf wel goed staan, hahah! 🙂
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Kookzondag: Tortilla’s uit de oven

 • Reply Rosita Elise 20 oktober 2017 at 10:13

  Ik vind je haar echt mooi! Dat net op je schouders, staat je fantastisch!
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Backpacken in Bali | Deel 3 | Travel

 • Reply Florentine 16 oktober 2017 at 23:32

  Wauw! Het staat je super goed <3
  Florentine onlangs geplaatst…♛ Marble iPhone case

 • Reply gea 14 oktober 2017 at 12:02

  Wauw heel mooi! Staat je goed. De kleur vindt ik ook prachtig voor het najaar.
  gea onlangs geplaatst…Hoera! Glamview bestaat 5 jaar!

 • Reply Kayla 7 oktober 2017 at 17:56

  Wat mooi! Staat je heel goed!
  Kayla onlangs geplaatst…L’Oréal x Balmain

 • Reply Daniëlle 6 oktober 2017 at 14:24

  Wat een prachtige bruine kleur ! Staat je echt ontzettend mooi! Ik verf altijd mijn haar, op dit moment blond. Maar heb afgelopen jaar het ook erg donker gehad.
  Daniëlle onlangs geplaatst…Video: Favorieten September

 • Reply Sija 6 oktober 2017 at 10:10

  Prachtig! Staat je echt super mooi 🙂 Ik heb van mezelf blond haar en heb mijn haar een aantal keer bruin geverfd. Soms mis ik het wel eens maar wanneer ik dan weer terug denk aan hoeveel moeite ik er voor gedaan heb om mijn blonde haren weer terug te krijgen ben ik wel weer even genezen haha. :’)
  Sija onlangs geplaatst…It’s my birthday! + Win een verrassingspakket van Puur & Kracht

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge