26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

De ‘gewoon niet’ tag

De ‘gewoon niet’ tag

DSC00597

We hebben allemaal van die dingen waarvan je denkt: ‘Hell no!’. Van die typische dingen waar je geen woord van wilt horen. ‘Gewoon niet’, dat is dan wat je zegt als je het er met iemand over hebt, ik zeg dat tenminste wel. Vandaar dat dit dé perfecte tag is voor mij. Bereid je voor want waarschijnlijk komen er heel wat irritaties voorbij aangezien ik best wel een persoon ben die zich snel aan dingen kan ergeren, haha.

 

Eten

Champignons. Ik spring liever met al mijn kleding aan in een hele vieze sloot dan dat ik dat moet eten. Ughl, zo goor vind ik het. De substantie is gewoon al om van te kotsen, dat glibberige. Nee, ik moet er niet aan denken.

Muziek

Hardrock en dat geschreeuw in de microfoon (ik weet niet hoe het heet, haha). Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar ik hou niet van zulke harde muziek waarvan je bijna gehoorbeschadiging krijgt.

Geluiden

Gorgelen in je keel. Gadverdamme, andere mensen hoeven toch niet te horen dat je snot in je keel hebt zitten?

Kleding

Spijkerstof op spijkerstof. Dat staat écht niet op elkaar. Het lijkt dan net of je een pak aan hebt. In 98% van de gevallen past het niet bij elkaar, 2% kan het nog wel goed combineren.

Geuren

Ik ben niet iemand die snel geuren echt vies vindt. Een geur waar ik totaal niet tegen kan is daarom best wel logisch, koeien- en hondenpoep. Zó vies, maar ik denk dat iedereen dat geen aangename geur vind om te ruiken, haha.

DSC01383

Seizoen

Eerlijk? Geen één, ik vind elk seizoen goed en leuk!

YouTube

De rage van tegenwoordig, de ‘fake pranks’. Ik snap die logica niet, hoe durf je je kijkers zo voor gek te houden. Dan ben je toch eigenlijk niet goed snik.

McDonalds

De 1 euro hamburgers die wel een jaar eetbaar blijven. Je moet er van houden, maar ik hou totaal niet van die chemische troep. De kaas lijkt net op plastics, ik moet er niet aan denken om dat in mijn mond te stoppen.

Personen

Ik kan niet tegen 2 typen mensen: de overdreven persoon en de arrogante persoon. Je mag van mij best enthousiast zijn, helemaal geen probleem mee, maar doe alsjeblieft niet alsof alles de einde van de wereld is. Misschien komt mijn irritatie doordat ik een best wel rustige persoon ben, ik hou niet zo van de drukte.

Het tweede karaktereigenschap waar ik helemaal niet tegen kan is arrogantie. Het is goed als mensen zelfverzekerd zijn, maar ik heb er een hekel aan als sommige personen kunnen doen alsof zij de beste zijn.

Party

Dit is een beetje een toevoeging op mijn vorige irritatie: de feestbeesten die denken dat zij 1 hectare nodig hebben om te dansen. Ze duwen je aan de kant en springen op je hakken, zo irritant. Ook is het erg vervelend als mensen met hun drankjes gaan gooien, daar gaat je mooie outfit.

Daten

De datingssites om vreemd te gaan. WHY?!

Televisie

De series waarbij elke zin eindigt met een ‘lachend publiek’. Niemand staat te popelen van een aantal mensen die lachen om een grap waarvan je denkt: ‘Nee, gewoon niet’. Ik irriteer me daar zo aan. Ik krijg dan ook meteen het gevoel alsof de acteurs zichzelf ontzettend grappig vinden.

Waarvan denk jij: ‘Gewoon niet!’?

Liefs,

Elles

 

Share:

14 Reacties

 1. 9 april 2016 / 20:34

  Wat een leuke tag!! Wat een super leuke blog heb je, altijd weer verfrissende, leuke artikels 🙂

 2. 8 april 2016 / 14:05

  Die datingsites heel herkenbaar en irritant! en champignons vind ik echt vies maar soep en saus lust ik weer wel ervan haha

 3. 8 april 2016 / 09:45

  Hhaha leuk om te lezen. Ja datings site als second love ofz snap ik ook echt niet!

 4. 7 april 2016 / 06:45

  Haha wat een geweldige tag! Ik kan me bij heel veel dingen aansluiten want ja datingapps.. Wauw.. Waar is het elkaar spontaan tegen komen op een feestje gebleven?

 5. 6 april 2016 / 19:54

  Hahaha! Leuk 🙂 En inderdaad, datingsites om vreemd te gaan, why god why??

 6. 6 april 2016 / 17:34

  Ook al was dit een tag met minder leuke dingen maar ooooh wat vind ik dit heerlijk om te lezen want ik ben het met zoveel dingen eens. Als ik een champignon zie in mijn eten haal ik die er altijd uit, de structuur, de smaak, my god NO. En inderdaad ook die pranks, verschrikkelijk. ‘Kill…’, nou oké ik stop, haha!

 7. 6 april 2016 / 13:19

  Oh god ja, die pranks! HEEL irritant en echt totaal niet grappig. 9 van de 10 keer ook zeker te zien dat het in scene is gezet. Stom. Ik wil deze tag ook nog steeds een keer doen..

 8. 6 april 2016 / 11:42

  Haha grappig! Dat van spijker op spijker ben ik helemaal met je eens, maar die champignons…heerlijk!!!

 9. 6 april 2016 / 10:48

  Oké, wij zijn zowat hetzelfde bij deze dingen haha! Ik herken mezelf heel erg in jouw antwoorden, alleen vind ik champignons wél super lekker! :p

 10. 6 april 2016 / 08:15

  Haha wat een grappige Tag! Ik vind champiognes net super lekker en zou het elke dag kunnen eten.

 11. 6 april 2016 / 07:40

  Ik kan ook geen champignons door mijn keel laten om precies dezelfde redenen als jij. Aan hardrock heb ik ook een hekel. Niets voor mij.

 12. 6 april 2016 / 07:36

  Ik vind niet iedere geur lekker. Mc Donalds vind ik lekker, maar ik eet het amper omdat het troep is.

 13. 6 april 2016 / 07:24

  Champignons vind ik ook echt verschrikkelijk, bah. De muziek die je bedoelt is waarschijnlijk metal 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.