Back with the spencer | Outfit Of The day

spencer outfit close up

We gaan dit jaar met een tijdmachine terug de geschiedenis in. Trends van jaren geleden komen dit jaar weer helemaal terug in een nieuw jasje. Zo ook de spencer; een item wat nu erg geliefd is! Ben je nog niet overtuigd van het feit dat de spencer erg modieus is? Dan hoop ik je met deze outfit over te halen!

Persoonlijk ben ik helemaal verliefd op de spencers. Ik zou mijn hele kast er wel vol mee willen hangen in verschillende vormen, maten en kleuren. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik moest wennen aan de trend maar na het zien van verschillende outfits, ben ik om. Het is zo’n mooi item waar je zo veel verschillende kanten mee op kan. Je kan het stoer dragen, sexy, casual, noem het maar op!

Een spencer is daarnaast ook niet duur. Sommige kun je al scoren voor een tientje. Voor dat geld is het zeker het proberen waard! Daarnaast draagt het een bepaalde status uit waardoor het er niet goedkoop uitziet. Een ander voordeel is dat het item lekker warm is!

In de outfit hierboven heb ik de spencer gecombineerd met een simpele witte blouse. Hierdoor wordt een nette outfit meteen veel stoerder en comfortabeler. Met behulp van wat gouden sieraden breng ik het chique weer terug. In de spencer zit zwart verwerkt. Dit zie je weer terug in het schoudertasje en de riem. Vervolgens, om de outfit weer wat stoerder te maken, draag ik mijn favoriete bootcut jeans. Klik hier om meer outfits te zien met deze broek!

De spencer laat de outfit duur overkomen maar niets is minder waard. Bijna de gehele outfit bestaat uit items van SHEIN zoals de blouse, het schoudertasje, de riem en uiteraard de spencer. Een erg goedkope outfit die er niet zo uitziet! Dat is de magie van de spencer.

Spencer – SHEIN
Blouse – SHEIN
Riem – SHEIN
Schoudertasje – SHEIN
Chain drop oorbellen – SHEIN
Bootcut jeans – Stradivarius

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.