26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

(no) festival | Outfit of the day

Festival outfit uitgelichte afbeelding

De lente is alweer een aantal weken aan de gang. In alle hectiek lijkt dit bijzaak geworden. Normaal gesproken betekent het begin van de lente ook het begin van het festivalseizoen. Helaas gaat dat ‘m dit jaar niet worden. Dat mag de pret niet drukken om alsnog festival outfitjes te dragen, toch?

Een festival betekent voor velen: bralettes, flared pants en prachtige sieraden. Daar heb ik uiteraard mijn outfit ook op gebasseerd. De bralette is van La Eva Store. Een halfjaar geleden heb ik ook een artikel geplaatst over producten van dit merk. Toen heb ik verschillende haarstijlen met haarccessoires gemaakt. Ze verkopen veel uiteenlopende accessoires, zo ook deze roze bralette. Het item kun je makkelijk combineren met een leren jas voor de koudere dagen. Daarnaast kun je het prima dragen onder een blouse of off-shoulder item. Op deze manier hoef je ‘m niet perse te dragen tijdens een festival. Het valt op zoveel manieren te combineren, dat is wat bralettes top maakt!

De kanten stof van de bralette is een beetje doorschijnend. Hou je daar niet van? Dan kan hier nog prima een huidskleurige bh onder gedragen worden. Dat heb ik in dit geval ook gedaan. Ook zonder bh zit het item top. Wel heb ik de touwtjes in moeten korten want die waren iets te lang voor mij, maar dat was zo gepiept.

De gestipte broek is momenteel een van mijn favoriete kledingstukken. Het maakt me erg vrolijk en doet me denken aan het festivalseizoen. In combinatie met de bralette krijg ik meteen zin om te feesten. Dan maar thuis een feestje maken!

Voor de rest heb ik de outfit nog versierd met een sieraad en zonnebril, dat kan immers ook niet missen op een festival! Dit keer een zilveren, gelaagde ketting die ik ooit een keer bij AliExpress heb gekocht. Op beeld is deze helaas niet erg goed te zien.

Flared pants – Bershka
Bralette – La Eva Store
Zonnebril – ?
Ketting – AliExpress

Liefs,
Elles

Share:

Dit artikel is gesponsord

2 Reacties

  1. 14 april 2020 / 15:40

    Super leuk om te lezen weer Elles! Dank je wel, liefs Merel van La Eva Store

  2. 14 april 2020 / 09:47

    Ik vind die broek echt helemaal geweldig!! Staat je goed deze outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.