Posterwand met een persoonlijk tintje

Posterwand met een persoonlijk tintje

Tijdens het schrijven van het artikel over het mixen en matchen van fotolijsten, raakte ik zelf ook geïnspireerd om een posterwand te maken. Daarom schafte ik een aantal posters van Poster Store aan om zelf ook aan de slag te gaan met een gepersonaliseerde muur!

Ik heb altijd al van posters gehouden. Vroeger hing letterlijk mijn hele kamer er vol mee. Toen stonden er nog paarden op. Tegenwoordig heb ik andere interesses die ik terug wil zien in posters. Mijn doel was om een muur te creëren met plaatjes die wat over mij zeggen. Omdat mijn kamer heel erg zwart-wit is, heb ik ervoor gekozen die kleurencombinatie te behouden in de posters. Uiteraard wil ik aan jullie laten zien wat het eindresultaat is geworden om jullie hopelijk te inspireren!

Alle posters en bijbehorende fotolijsten komen van Poster store. Op deze webshop vind je een uitgebreid assortiment van geweldige posters en fotolijsten. Wat ik zelf fijn vind, is dat Poster Store inspiratie geeft voor je posterwand. Je wordt op de website dus niet in het diepe gegooid. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier.

De posters

Old style camera: voor zolang ik me kan herinneren, ben ik dol op fotograferen. Mijn mobiel zit vol met foto’s en het liefst hangt mijn camera de hele dag om mijn nek. Het is gedurende de jaren heen een onderdeel van mij geworden. Fotograferen is een uitlaatklep van mij en velen herkennen me ook alleen van mijn plaatjes.

Life is a party: mijn favoriete quote is: “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!” Laat Poster Store nou precies een poster hebben met die quote er op. Daarnaast ben ik dol op feestjes. Op die manier heeft deze poster een dubbele betekenis gekregen.

I believe in you: een inspirerende quote in de ochtend is altijd goed om de dag mee te beginnen. Dit is een tekst die ik eigenlijk vaker tegen mezelf moet zeggen. Daarom vond ik het zo tof dat er een poster van is. Nu wordt ik iedere ochtend wakker met motivatie voor de dag!

Wereldkaart: vorig jaar was de eerste keer dat ik ooit gevlogen heb en zeker niet de laatste. In de tussentijd heb ik al meerdere malen het vliegtuig gepakt. Waarom? Ik vind het zo tof om nieuwe plekken van de wereld te zien. Dit jaar zou ik bijvoorbeeld naar Thailand gaan en zo zijn er nog meer landen die ik graag wil bezoeken. Vandaar dat deze poster veel zegt over mijn liefde voor reizen.

You can dance: iedereen die mij goed kent, zal mij omschrijven als feestbeest. Ik ben zeker niet vies van een drankje en een dansje. Tijdens een goed avondje stappen kan ik ook echt mijn ei kwijt. om die reden deze poster want zodra ik uitga, ken ik geen schaamte.

Do more of what makes you happy: ook dit is een quote die ik vaker moet horen. Ik laat me soms lijden door de mening van anderen. Om die reden laat ik kansen aan me voorbij schieten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom moet ik vaker schijt hebben en doen wat ik wil! De laatste tijd gaat dat me al beter af maar er is zeker ruimte voor verbetering!

Kortingscode

Ben je nu zelf ook geïnspireerd om een posterwand te maken? Dan heb jij geluk! Gebruik code ‘elles30‘ voor 30% korting op alle posters (exclusief selection). De code is geldig t/m 15 oktober. 

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:
Dit artikel is gesponsord.

1 Reactie

  1. 15 september 2020 / 08:08

    Het ziet er altijd zo leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.