26   74
31   91
60   118
53   121
55   214

Over mij

Hi! Welkom bij 3lles.nl! Ik ben Elles, de trotse eigenares van dit stukje op het internet. Ben je benieuwd naar degene achter deze blog? Lees dan snel verder!

Over mij

Zoals je net al kon lezen, heet ik Elles. Om volledig te zijn Elles Mulder. De dag waarop ik geboren ben is 11 juli 2001 en dat maakt mijn momenteel 18 jaren jong. Al die jaren woon ik al in een klein dorpje onderaan in Friesland, maar maak je maar geen zorgen, ik ben alles behalve een echte Fries. Ik kan de taal soms verstaan maar spreken is me een stap te veel. Daarnaast ben ik totaal geen boerin. De stad is meer mijn ding.

In Friesland woon ik samen met mijn ouders, twee oudere broers, drie paarden en twee hondjes. Een echte beestenbende dus. Met zo’n drukte rond huis vind ik het fijn om me terug te trekken in mijn kamertje en bezig te gaan met mijn hobby’s. Het maken van foto’s, bezig zijn op sociale media en bloggen zijn activiteiten die ik graag doe. Vandaar dat ik volgend schooljaar een studie ga doen in die richting.

Volgend jaar begin ik namelijk met mijn vervolgopleiding journalistiek op het Windesheim in Zwolle. Voor velen was dit een gekke keuze omdat ik zes jaar op het atheneum heb gezeten. Het is daarom een logische keuze om door te gaan op de universiteit maar dit sprak me helaas niet aan. De studies die me interessant leken, waren veel te theoretisch voor mij. Ik ben een echte doener dus dat was geen match met mij. Daarom heb ik gekozen voor het HBO omdat je hier ook bezig bent met het vak.

Over mij

Naast dat ik dus een doener ben, ben ik ook een strever. Als ik iets wil, dan ga ik daar met de volle 100% voor. Dit is natuurlijk een goede eigenschap, maar kan ook een valkuil zijn voor mij. Ik kan dan te lang bezig zijn waardoor ik gestresst wordt. Want dat ben ik ook: een stresskip. Ik ben niet voor niets twee keer gezakt voor mijn rijexamen omdat ik allerlei gekke dingen deed door de stress. Oeps.

Een ander belangrijk kenmerk van mij is dat ik erg zorgzaam ben. Als je eenmaal in mijn hart zit dan vind ik het belangrijk dat je je goed voelt. Daarnaast ben ik ook lekker gek al zeg ik het zelf. Je kan me altijd wakker maken voor een tof feestje!

Op deze blog kun je lezen over de onderwerpen die mij interesseren: fashion, beauty, lifestyle en fotografie. Fotograferen doe ik dagelijks en ik wil er steeds meer over leren. Ik ben gek op kleding, sieraden en andere accesoires. Over deze twee onderwerpen zul je dus het meeste lezen. Mijn stijl zou ik omschrijven als erg divers. Ik kan me stoer kleden, maar ook schattig en ik kan me casual kleden maar ook erg chique. Het ligt maar net aan mijn stemming die dag. Bershka is de winkel die mijn stijl het beste samenvat en daarom ook mijn favoriet! Ik zou zeggen, kijk wat rond en dan begrijp je het meteen!

Dit was de belangrijkste informatie die jullie van mij zouden moeten weten! Wil je meer weten over de blog zelf? Klik dan hier! Wil je nog meer over mij weten, wat niet op deze pagina staat? Je mag me altijd een mailtje of DM sturen met vragen!

Liefs,

Elles