Over 3lles.nl

3lles.nl is dé plek waar ik (lees: Over mij) mijn hart kan luchten. Op dit stukje van het internet probeer ik wekelijks artikelen te plaatsen. Mijn blog gaat over verschillende dingen maar om een beetje een maatstaf te geven kun je zeggen dat ik schrijf over fashion, beauty, lifestyle en fotografie

Naamloos

De geboorte van mijn blog vond plaats op 27 september in het jaar 2015. Het was eigenlijk een spontaan idee van mij om een eigen site te kopen. Die zomer ervoor had ik een camera gekregen voor mijn verjaardag die hiervoor erg geschikt zou zijn. Het begon allemaal heel klein en onschuldig. De thema die ik uitgekozen had was gratis en niet mooi, de foto’s maakte ik met flits of slechte belichting en ik durfde niemand te vertellen over het bestaan van mijn blog. Nu is het hebben van een blog uitgegroeid tot een ware hobby, iets waar ik meteen aan ga werken als ik ook maar een klein beetje tijd heb. De lay-out is gekocht en ziet er daarom veel beter uit, ook heb ik een ringlamp aangeschaft die betere belichting geeft en bijna iedereen die ik ken weet nu dat 3lles.nl bestaat (ookal vind ik het nog steeds wel eng om het tegen mensen te vertellen).

Ik zal zeggen: kijk gerust eventjes rond!