Mijn eerste artikelen beoordelen

Mijn eerste artikelen beoordelen

Iets wat jullie niet van me weten is dat ik me heel erg schaam voor de eerste artikelen die op mijn blog online zijn gekomen. Ik vind ze zó slecht. Het schrijven van inleidingen vond ik heel moeilijk, de foto’s maakte ik in het donker (met flits) en er zat bijna geen inhoud in de artikelen. Speciaal voor jullie ga ik mezelf voor schut zetten: ik ga mijn oude artikelen beoordelen. Let’s get started!

DSC01678

Oke, het eerste artikel dat online kwam was de TMI tag. Ik had het leuke idee om mijn lezers meteen kennis met me te laten maken. Daar was nog niks mis mee. Wat wel flink fout is, is de foto. Kijk naar die belichting, om van te huilen. Ik had ook nog even een fleece deken over mijn deken heen gedaan want wat eronder zat hoefden mensen niet te zien (*kuchkuch* een heel kinderachtig dekbed *kuch*). Waar ik heel erg blij mee ben is het feit dat mijn haar nu véeel korter is. Het lijkt hier echt op een vogelnest. Dat ziet er toch niet uit?

Degene die het orginele artikel geopend hebben zal vast wel iets opgemerkt hebben. Precies: de antwoorden waren lekker kort om de bocht. Niet even uitleg bij de antwoorden, nee joh, waarom zou je dat doen? Nu ik het oude artikel lees ben ik om 2 dingen blij: ik ben in ongeveer 11 maanden rond de 10 cm gegroeid. Oke, het zal vast niet heel erg veel uitmaken want ik ben en blijf de kleinste maar hé: het is wel leuk om die verandering te zien. Het andere punt waar ik blij mee ben zijn de enige 2 reacties op dat artikel, ze zijn van mijn vriendinnen. Ik vond het een moeilijke opgave om tegen mijn vriendinnen te vertellen dat ik een blog had. Na ongeveer een maand durfde ik het pas te vertellen tegen 2 hele goede vriendinnen. Ze gingen meteen kijken en een reactie achterlaten. Super lief! <3

DSC01737

Nu, een artikel dat me veel bloed, zweet en tranen kostte. Ik vond het een leuk idee om mijn favoriete nagellakjes met jullie te delen want ik zag dat heel veel bloggers dat deden die tijd. Het probleem: Ik wist niet eens wat mijn favoriete lakjes waren. Wat doe je dan? Je pakt een aantal lakjes die je vaak gebruikt, smeert ze op je nagels, maakt een foto en schrijft er daarna wat leuks over. De foto is trouwens echt prachtig, vind je niet? Mooi gemaakt met flits en die bloemetjes op de achtergrond maken het natuurlijk helemaal af. (#Lekkersarcastisch).

appelflap

Als allerlaatst deel ik het artikel waarin ik appelflappen ging bakken, wat mislukte. Zelfs met het recept erbij ging het helemaal verkeerd. Maar niet alleen het bakken van de appelflappen ging verkeerd, het maken van de foto’s ook. Wéer met flits, het was toen de enige oplossing. In het artikel schreef ik: ‘het resultaat zag er niet zo smakelijk uit…’, maar het zag er niet alleen onsmakelijk uit, het was ook niet te vreten. Maar natuurlijk zei ik toen dat ze heerlijk waren. Gewoon omdat ik niet wilde dat mensen gingen denken dat ik slecht ben in bakken. Maar don’t worry: in de artikelen van nu ben ik wel eerlijk, gelukkig.

 

Voor welk artikel schaam jij je heel erg?

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. Eliannaplace
  4 april 2020 / 11:02

  Hello to all
  In this enigmatical span, I honey you all
  Prize your strain and friends

 2. 12 september 2016 / 03:53

  Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

 3. That is very attention-grabbing, You are a very professional blogger. I’ve joined your rss feed and sit up for searching for extra of your excellent post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

 4. 29 augustus 2016 / 16:03

  Kinderen vind ik overigens nog steeds lastig. De eerste twee kids waar we mee moesten babbelen wisten niks, en wilden ook niet zoveel zeggen. Ik heb betere gesprekken gehad met Jessie. Voor het tweede stukje heb ik toen maar expliciet gevraagd om praatgrage youngsters, en die waren wel leuk. En achtergesteld, maar ja, anders heb ik geen verhaal natuurlijk. Morgen natuurlijk hard juichen voor Oranje. Als het weer een beetje meezit dan gaan we naar het Fanpark om het op het grote scherm te zien. Anders gewoon thuis, dat is wel suf.

 5. 10 augustus 2016 / 11:09

  Haha, wat leuk om zo terug te kijken! Leuk idee om daar een artikel over te maken ook. Ik heb niet echt blogs waar ik mij over schaam, maar wel waarvan ik nu denk: aaah dat kon zΓ³ veel beter. Of dat ik een foto echt vreselijk vind en nu bedenk dat ik die foto er nooit op had moeten zetten, haha!

 6. 9 augustus 2016 / 20:16

  Wat leuk om te lezen! Ik kan zo 123 even geen artikelen verzinnen waar ik me echt voor schaam. Wel een paar foto’s van lipstick swatches ofzo die echt gewoon niet mooi zijn en eigenlijk niet op internet moeten staan maar daar schaam ik me niet echt voor hihi:)

 7. 9 augustus 2016 / 13:51

  Meid je hoeft je nergens voor te schamen hoor. Ik vind het eigenlijk wel grappig! πŸ™‚ Beter dan dat je 1309412 filters over je foto’s hebt geplakt en onherkenbaar bent als iemand je op straat tegenkomt, haha!

 8. 9 augustus 2016 / 13:18

  Super shame shame heb ik altijd met dit soort dingen vooral mijn youtube video’s van twee jaar geleden, bizar!

 9. 9 augustus 2016 / 08:59

  Leuk om te lezen hihi, maar door dit soort dingen leer je wel het meeste πŸ™‚

 10. 8 augustus 2016 / 20:24

  Wat leuk om te lezen!

 11. 8 augustus 2016 / 19:02

  Wat een leuk artikel! Ik blog nog niet zo heel lang, maar vind mijn eerste artikelen ook vreselijk, haha.

 12. 8 augustus 2016 / 16:52

  Haha wat leuk om te lezen! Ik ben net begonnen met bloggen en ben benieuwd hoe ik over een tijdje over mijn artikelen denk.

 13. 8 augustus 2016 / 14:44

  Hihi, leuk om eens terug te kijken op hoe je begon. Ik volgde je toen nog niet, dus heb ‘k ze nu grondig gelezen. Don’t worry, we groeien allemaal in onze blog πŸ˜‰

 14. 8 augustus 2016 / 10:35

  Wat een super leuk artikel. Ik denk dat heel veel bloggers de schaamte herkennen waarover je schrijft, maar erg leuk om dan terug te kijken naar die eerste artikelen πŸ˜€

 15. 8 augustus 2016 / 08:41

  Hahaha geweldig om dit te zien Elles! En die appelflap dan, hoe die eruit ziet, haha! Ik vind de eerste foto van je eerste artikel nog best leuk gelukt hoor, wel grappig dat je een fleecedeken hebt gepakt om je dekbed te verbergen haha. Leuk artikel!

 16. 8 augustus 2016 / 08:03

  Haha, grappig geschreven!
  Ik ben nog niet zo heel lang bezig met mijn blog maar mijn eerste artikels vind ik ook niet echt top hoor! Tsjonge, die foto’s! Nu ben ik nog altijd niet heel tevreden over mijn foto’s maar mijn vorige foto’s waren toch wel echt heel slecht…

 17. 8 augustus 2016 / 07:30

  Haha, wat een leuk artikel!! Ik vind je artikelen altijd leuk en inspirerend om te lezen πŸ™‚

 18. 8 augustus 2016 / 07:07

  Haha, wat leuk om hier over te lezen! Is alleen maar goed om te zien dat je nu gegroeid bent in je blog, toch? πŸ™‚

 19. 8 augustus 2016 / 06:51

  Ik schaam me ook voor m’n eerste artikelen, maar hoop dat er gewoon niemand naar kijkt πŸ˜› je moet toch ergens beginnen he. Op deze manier leer je ook heel snel. Toch juist leuk om alle vooruitgang te zien? Ga zo door πŸ˜€

 20. 8 augustus 2016 / 06:20

  Wat leuk dat je hier iets over schrijft! Ik herken het helemaal haha, op mijn oude blog staan echt dingen waar ik me heel erg voor schaam dat ik dat ooit op het internet heb gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.