Mijn dagelijkse doucheroutine

Mijn dagelijkse doucheroutine

voor

Een lekkere lange douche nemen, ik hou daar intens van! Na een lange dag de drukte van je lichaam “afspoelen” door te gaan douchen, genieten. Ik neem meestal lekker de tijd om mijn lichaam te verzorgen met heerlijk ruikende producten. Ik laat jullie vandaag zien welke doucheproducten ik op dit moment gebruik en welke producten ik voor en na het nemen van een heerlijke douche gebruik. Enjoy!

reinigen

Reinigen

Voordat ik een lekkere douche ga nemen, ga ik mijn gezicht nog even ontdoen van make-up en viezigheid. Ik doe dit gewoon met een reinigingslotion en make-upremover van de kruidvat. Het haalt je make-up resten en ander viezigheid van je gezicht af, verder niets bijzonders.

shampoo

Shampoo

Als eerste gebruik ik shampoo. Ik was mijn haar niet elke dag, ongeveer 2 a 3 dagen zit er tussen het wassen. In deze periode gebruik ik de Andrélon Care & repare want mijn haar is best droog door de verwarming, die nu heel erg veel aan staat in huis. Ook is mijn haar is best snel vet, maar het rare aan mijn bruine lokken is: Het is in de ochtend heel vet, maar in de loop van de dag wordt het steeds minder vet. Crazy! Ik vraag me af of ik de enige ben of dat er meer mensen zijn die dit hebben. Laat alsjeblieft weten of je dit gekke probleem ook hebt, of dat ik de enige ben!

conditioner

Conditioner

Na het wassen smeer ik conditioner in mijn haar. Deze conditioner is van Palmolive met aloëvera-extract, waar ik erg dol op ben! De cremespoeling laat ik even intrekken en was ik daarna uit. Daarna is mijn haar super lekker zacht en voelt het net of ik mijn haar onder de douche heb uitgeborsteld!

Wassen

Wassen

Daarna ga ik mijn 1m60 korte lichaam wassen. Dit doe ik met een poef en een zeepje wat een neutrale vanillegeur heeft. Hoe? Ik schuur eigenlijk met het zeepje over de poef kneed ik in de poef. Hierdoor ontstaat dat o zo leuke schuim waar iedereen vrolijk van wordt.

lotin

Lotion

Als ik klaar ben met douchen, droog ik me natuurlijk af, maar ik ben dan nog niet klaar! En ja… je leest het goed, babylotion van Natusan. Ik weet niet wat babylotions in zich hebben, maar het ruikt goddelijk en het maakt je huid super lekker zacht!

deo

Deodorant

En dan als laatste; deodorant! Deze deodorant is van Dove en heeft geen alcohol. Ook deze deodorant heeft net als bijna alle producten die ik momenteel veel gebruik, een subtiele vanille geur. Erg lekker! Normaal gesproken gebruik je deodorant als je hebt gezweet, maar ik vind het ook heel lekker om een beetje geur bij je te hebben.

Xoxo,

Elles

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:59

  本日は学校も塾も休みで 家で録画鑑賞してたっ。 リラックマみたいにゴロゴロして・・・・ まず。華和家の四姉妹を見ました 次に、全開ガールを見て・・・・・・・・ お昼ご飯は食べずに、なんか部屋で雑誌を見てたら ねてしもた(・うちは今日、京都へ行くっ←ダジャレだっ 時分に家をでるっ 県外だからめっちゃうれしぃ いとこのところおばあちゃんの家にイッテQするよっ いとこがね、子供を産んだの。人目。っ すごいなぁぁぁ。明日歯医者へ行こう☆

 2. 12 september 2016 / 03:42

  Rien ne pouvait opleve tenir for leurs moyens lorsqu’ils découvrent qu’ils souhaitent acquérir à consubstantiel seule decided upon. Celui-ci n’a pas l’attention a good ce lequel concerne l’argent. Delete in addition to personnes ayant fait podrrran démarquer certains autres, l’ensemble l’ordre de ces chaussures seront généralement très co?teux .

 3. Anoniem
  7 november 2015 / 12:15

  Je schrijft echt heel leuk Elles. Leuk dat je een blog hebt, ik ga meer van je lezen want het leest heel leuk!

 4. Merel
  4 november 2015 / 19:50

  Mooi geschreven mop! Trots op je

 5. 4 november 2015 / 19:37

  Leuk om te zien! Ik spuit ook altijd deo na het douchen, dus dat er geen alcohol in die van jou zit vind ik wel heel positief, zeker als je net je oksels hebt geschoren wil je dan echt geen alcohol hebben in je deo!

 6. 4 november 2015 / 18:47

  Wat leuk om te zien hoe jouw douchroutine eruit ziet. Als ik ’s avonds douche dan verwijder ik mijn make-up pas na het douchen. In de hoop dat ik er dan al het meeste vanaf heb gespoeld, haha.

 7. 4 november 2015 / 16:17

  Leuke post, je neemt ons helemaal mee in je douche. Ik neem ook graag een hele lange douche, heerlijk. Zeep van Dove vind ik ook lekker romig.

 8. 4 november 2015 / 10:46

  Leuk om te lezen! Deo moet je eigenlijk ook opdoen voor dat je gaat slapen, want dan werkt het beter ofzo. Had ik ergens gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.