maneater_1024x1024

Metallic lips | Try it! #5

Heyhoi! Metallic lips zijn tegenwoordig weer helemaal hot! Veel merken brengen nu metallic lipstick uit, zoals Kylie Jenner. Natuurlijk zijn deze producten niet erg goedkoop dus gaan we het vandaag op een goedkopere manier proberen te maken. Ik ga testen of je met oogschaduw de metallic lips na kan maken.

dsc07174 Het enige wat je nodig hebt is een plakkerige lipgloss en een metallic oogschaduw. Het is super simpel, je brengt de lipgloss aan en daaroverheen de oogschaduw. Ik vind het fijnst om de oogschaduw aan te brengen met zo’n cheap ass sponsapplicator. Dit keer koos ik voor een metallic roségouden kleurtje.dsc07177

Het eindresultaat geeft me dubbele gevoelens. Ik vind dat het idee wel werkt, maar of het mooi is, is een tweede. Ik denk dat je het beste transparante lipgloss kan gebruiken zodat de kleur van de oogschaduw niet veranderd. Bij mij pakte het iets anders uit omdat ik roze lipgloss gebruikte.

Wat vind jij van metallic lips?

 

Liefs,

Elles

7 Comments

 • Reply Sara Vangestel 15 december 2016 at 10:44

  Ik vind dat het wel nog mooi is, vraag me wel af wat het resultaat is na een paar uurtjes? 🙂 hihi!

 • Reply Nienke 1 december 2016 at 17:33

  Yeaas, super voor kerst. Red bold metallic lips. 😉
  Nienke onlangs geplaatst…Review Gucci Premiére Eau de Parfum.

 • Reply marleen@burgertrutjes 1 december 2016 at 14:48

  Staat je echt héél mooi! Ik vind het effect supercool!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Bloggen is moeilijk – waar voor mij de moeilijkheid in schrijven ligt

 • Reply An 30 november 2016 at 21:02

  Het ziet er mooi uit, maar volgens mij is het niet echt fijn om te dragen haha ! In ieder geval wel een fijn idee voor fotos te nemen bijvoorbeeld ! Thanks voor de inspiratie !

 • Reply Rebecca 30 november 2016 at 18:32

  Oeeh ik vind dit best gaaf! Wel erg opvallend en weet nou niet perse of ik daar van houd. Maar voor een feestje of voor oud&nieuw kan het best!
  Rebecca onlangs geplaatst…Triwa horloge – Sort of black gold

 • Reply Dineke 30 november 2016 at 14:39

  Wauw, ik vind het je wel echt heel tof staan!
  Dineke onlangs geplaatst…CHRISTMAS BACKGROUNDS | LAAT DIE KERST NU MAAR KOMEN!

 • Reply Shiralee 30 november 2016 at 13:00

  Oeh vet! Zelf heb ik het ook gedaan alleen ik vind het vooral mooi op de foto, haha.
  Shiralee onlangs geplaatst…RECEPT | Fusilli pasta met mascarpone, spinazie en vegetarische spekreepjes

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge