Maastricht ’18

Afgelopen week konden we dan eindelijk weer genieten van de vakantie, na weken keihard gewerkt te hebben. We verdienden het wel om er eventjes tussenuit te knijpen, daarom zijn mijn vriend en ik samen een paar daagjes naar Maastricht geweest. Maandag was het zo ver. Vroeg in de ochtend pakten we al de trein, die natuurlijk weer heel wat vertraging had en 5 uur later stapten we uit in het prachtige besneeuwde Maastricht. Natuurlijk kon een artikel met de foto’s niet missen.

Processed with VSCO with a4 preset 

 

 IMG_6582

We verbleven twee nachtjes in een StayOkay hostel. Vrijwel het enige hostel waar we in mochten overnachten als minderjarige. Ik kan niet zeggen dat de kamer op en top was maar hey, we hadden een dak boven ons hoofd. We hadden wel echt een prachtig uitzicht op Het Stadspark en de Hoge Brug. Daarnaast was echt alles op loopafstand.

Onze eerste dag in Maastricht bestond voornamelijk uit het ontdekken van de stad en omgeving. Onze ontdekkingsreis eindigde natuurlijk weer eens in de winkelstraat en de KFC. De dag daarna richtten we ons vooral op de populaire bezienswaardigheden in Maastricht. Het was zó mooi, maar zó koud. In die drie dagen heb ik ontzettend veel warme chocolademelk naar binnen gewerkt. Op de laatste dag bezochten we de mergelgrotten en Fort Sint Pieter, midden op een berg…. Je kan wel raden dat we zowat bevroren in het fort, daarom hebben we ook niet de hele rondleiding af kunnen maken.

 

IMG_6583 

 

 

Maastricht, wat ben je mooi!

Liefs,

Elles

2 Comments

 • Reply Roos | Soitsrose 5 maart 2018 at 15:30

  Het ziet er zo gezellig uit! Echt leuke foto’s ook.
  Roos | Soitsrose onlangs geplaatst…Come Outside with me ~ short movie

 • Reply Sija 5 maart 2018 at 10:03

  Wat een prachtige foto’s Elles! Wat een reis he, vanuit Friesland? Ik ben er een keer tijdens de kerstperiode geweest, dat is ook echt een aanrader <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge