La Roche-Posay Effeclar Micellair Water Ultra Vette huid

La Roche-Posay Effeclar Micellair Water Ultra Vette huid

Elk huidtype heeft zijn eigen specifieke reinigingsbehoefte. La Roche-Posay begrijpt dit en heeft daarom 2 verschillende formules ontwikkeld, een voor de gevoelige huid en een voor de vette huid. Deze twee formules zijn verrijkt met La Roche-Posay Thermaal water en dus ultra effectief om vuil, make-up en onzichtbare verontreinigingsdeeltjes te verwijderen. Ik kreeg de micellaire water opgestuurd voor de vette huid, aangezien mijn huid weer wat vetter begint te worden, en ging het uittesten!

DSC08361

La Roche-Posay Thermaal water over Effaclar Micellair Water Ultra voor vette huid:

Voor de vette huid.

 • Verwijdert perfect make-up, stofdeeltjes en vuiligheden.
 • Maakt de huid schoon en helder zonder uit te drogen.
 • zuiverende kracht

Geen zeep. Geen kleurstoffen. Geen alcohol. Geen parabenen.

Sounds nice! Vooral fijn om te lezen dat er geen zeep, alcohol en parabenen in zitten.

La Roche-Posay Effeclar Micellair Water Ultra voor vette huid 200ml –  €13,00 (400ml – €17,00)

DSC08362

Hoe zit de verpakking eruit? Nou… misvormd. Er is iets mis gegaan in het pakketje dus er zit een deuk in. Never mind. Het product zit gewoon in een simpel doorzichtig flesje. Door die blauwe kleur vind ik het er altijd wel hygiënisch uitzien. Het water ruikt by the way best wel chemisch. Gelukkig is het geen onaangename geur.

DSC08370

Let’s test it out! Ik bracht het micellair water aan op een wattenschijfje (zoals je eigenlijk altijd wel doet) en ging het toen gebruiken. Ik merkt dat je best nog wel moet wrijven wil je je mak-up er goed afhalen. Het is niet dat je het in een veeg verwijdert, ook niet in twee en ook niet in drie. Misschien is het er pas echt goed af na vier vegen. Ik hou daar niet zo van want dan raken mijn ogen snel geïrriteerd. Het verwijderen van viezigheid, dus geen make-up, doet het wel goed. Je merkt echt wel dat het je huid schoner maakt maar het is niet geschikt als make-up remover. Ook kreeg ik niet het gevoel dat dit een micellair water is wat speciaal voor de vette huid is. Krijg niet het gevoel dat het droger wordt of dat het ervoor zorgt dat mijn huid minder snel vet wordt.

DSC08364

Het verwijdert resten vuil en make-up, dat is een feit. Voor de rest is het geen goed product om hele make-uplooks mee te verwijderen, daarvoor moet je iets te veel wrijven. Ook heb ik nou niet echt het gevoel dat het product veel doet voor een vette huid.

Heb je nou geen interesse in een micellair water voor de vette huid maar voor de gevoelige huid? Dat kan ook! Er is nog een formule ontwikkeld voor de gevoelige huid, een flesje van 200ml kost €13,00 en eentje van 400 €17,00.

 

Fijn pasen!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 19 april 2017 / 17:01

  Jammer dat deze niet helemaal jouw ding is. Gelukkig zijn er nog vele andere merken!

 2. 15 april 2017 / 13:12

  Bedankt voor het delen, je hebt een mooie review geschreven.
  Ik gebruik het niet zo heel erg.. ik gebruik meer een bath en shower.

 3. 14 april 2017 / 12:39

  Jammer dat je niet helemaal volledig positief bent. Ik heb het product zelf nog nooit geprobeerd!

 4. 14 april 2017 / 07:39

  Jammer dat het niet echt schikt als make up remover. Je wilt natuurlijk liefst alles in een keer verwijderen. Geen zeep. Geen kleurstoffen. Geen alcohol. Geen parabenen is echt een goede deal.

 5. 14 april 2017 / 06:58

  Fijne review, ik gebruik niet meer zoveel micellair water als voorheen ga toch vaker voor een toner merk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.