Processed with VSCO with a6 preset

Fotoshoot met Jan van Lifeofjan

Jullie wisten wel dat ik gek ben fotograferen, maar wisten jullie ook dat ik weleens fotoshoots houd? Samen met een model ga ik dan op locatie foto’s maken waarna ik ze ga bewerken in Photoshop. Een erg leuk, tijdrovende hobby van mij waar ik me erg graag in wil vorderen. Afgelopen zaterdag had ik weer zo’n fotoshoot. Samen met Jan van @Lifeofjan zijn wij het bos ingegaan om foto’s te schieten. Die, naar mijn mening, erg goed gelukt zijn. In dit artikel kun je ze bewonderen.

Jan en ik kennen elkaar dankzij mijn vriend. We wonen nog geen 5 kilometer bij elkaar vandaan. Het kon dus niet missen dat wij een keer moesten shooten. Een amateuristische fotograaf + model + weinig afstand = perfecte match. Hierbij moet ik eerlijk toegeven dat de plannen er allang waren om foto’s te schieten maar school en het weer werkten elke keer maar niet mee. Gelukkig scheen vorige week maandag dan eindelijk de zon én hoefde ik niet naar school. Eindelijk konden we shooten!

 

Dus, daar gingen we dan, met twee outfits en een camera op pad. We vonden meteen al mooie locaties om te shooten voor een aantal merken waar Jan een samenwerking mee heeft lopen. Op de foto’s lijkt het alsof het weer heel erg meewerkte, maar schijn bedriegt. De gevoelstemperatuur was wel -20 graden. KILLING! Een warme chocomelk tussendoor kon dus niet missen. Gelukkig hebben we het overleefd en is het resultaat erg mooi gelukt, al zeg ik het zelf!

 

Neem ook zeker een kijkje op Jan zijn Instagramaccount en blog!

 

Liefs,

Elles

3 Comments

 • Reply Roos | Soitsrose 16 januari 2018 at 18:01

  WAUWW!! Deze foto’s zijn zo gaaf net alsof ik door Pinterest aan het neuzen ben,
  Roos | Soitsrose onlangs geplaatst…Recap | So it’s 2017 playlist

 • Reply Sija 15 januari 2018 at 12:17

  Wat een mooie foto’s Elles! Super knap gedaan 🙂
  Sija onlangs geplaatst…7 pagina ideeën voor in een (bullet) journal

 • Reply Jessica J. 15 januari 2018 at 09:26

  Oh, wat zijn de foto’s mooi geworden! Knap, met dat tegenlicht!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge