22   194
28   262
36   342
26   353
30   266

Fotoshoot met Jan van Lifeofjan

Fotoshoot met Jan van Lifeofjan

Jullie wisten wel dat ik gek ben fotograferen, maar wisten jullie ook dat ik weleens fotoshoots houd? Samen met een model ga ik dan op locatie foto’s maken waarna ik ze ga bewerken in Photoshop. Een erg leuk, tijdrovende hobby van mij waar ik me erg graag in wil vorderen. Afgelopen zaterdag had ik weer zo’n fotoshoot. Samen met Jan van @Lifeofjan zijn wij het bos ingegaan om foto’s te schieten. Die, naar mijn mening, erg goed gelukt zijn. In dit artikel kun je ze bewonderen.

Jan en ik kennen elkaar dankzij mijn vriend. We wonen nog geen 5 kilometer bij elkaar vandaan. Het kon dus niet missen dat wij een keer moesten shooten. Een amateuristische fotograaf + model + weinig afstand = perfecte match. Hierbij moet ik eerlijk toegeven dat de plannen er allang waren om foto’s te schieten maar school en het weer werkten elke keer maar niet mee. Gelukkig scheen vorige week maandag dan eindelijk de zon én hoefde ik niet naar school. Eindelijk konden we shooten!

 

Dus, daar gingen we dan, met twee outfits en een camera op pad. We vonden meteen al mooie locaties om te shooten voor een aantal merken waar Jan een samenwerking mee heeft lopen. Op de foto’s lijkt het alsof het weer heel erg meewerkte, maar schijn bedriegt. De gevoelstemperatuur was wel -20 graden. KILLING! Een warme chocomelk tussendoor kon dus niet missen. Gelukkig hebben we het overleefd en is het resultaat erg mooi gelukt, al zeg ik het zelf!

 

Neem ook zeker een kijkje op Jan zijn Instagramaccount en blog!

 

Liefs,

Elles

Share:

3 Reacties

  1. 15 januari 2018 / 12:17

    Wat een mooie foto’s Elles! Super knap gedaan 🙂

  2. 15 januari 2018 / 09:26

    Oh, wat zijn de foto’s mooi geworden! Knap, met dat tegenlicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.