DSC08325

Favorieten van dit moment

Wanneer de maand afgelopen is schieten de favorieten van de maand als paddenstoelen uit de grond. Veel bloggers doen dit maandelijks. Ik ben niet zo’n een. In een maand ontdek ik echt niet zoveel nieuwe favorieten. Toch vind ik het wel altijd leuk om te lezen. Daarom deel ik dit keer geen favorieten van de maand maar favorieten van het moment.

DSC07842

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Met drie vriendinnen heb ik een pakket van vier van deze sponsjes gekocht. Dit kostte in totaal €20-, dus per persoon €5-,. Koopje! Ik hou van deze spons. Nadat ik dit ben gaan gebruiken, merkte ik pas dat ik altijd héle slechte, neppe blenders gebruikte. Deze wordt zó zacht nadat het water opgenomen heeft. Ook brengt het ge-wel-dig je foundation aan. Met de vorm kun je snel de grote oppervlaktes bedekken maar kom je ook gemakkelijk bij de lastigere plekjes.

0054723_maybelline-fit-me-foundation-classic-ivory-120

Maybelline Fit me foundation

Ik heb altijd matte foundations gedragen. Daar ben ik maar mee gestopt. Het zorgt er echt voor dat je droge plekjes héél goed ziet. Met een gemengde huid is dat dus niet zo chill. Op internet had ik gezien dat de Fit me foundation geliefd was. Ik werd wel benieuwd, kocht hem en ik snapte gelijk waarom. Het zit goed op het gezicht en past zich goed aan aan je huidtype. Echt een aanrader als je nog een goede foundation zoekt.

DSC08052

Chokers

Een aantal weken geleden liet ik al zien dat ik heel wat chokers gekocht had. Ik ben weer helemaal fan geworden van dat sieraad. Ik draag het nu bijna elke week. Love it! Een jaar geleden vond ik het nog best lastig om ze te dragen maar nu doe ik het maar al te graag.

Processed with VSCO with b5 preset

Mom fit jeans

In de shoplog en outfitpost liet ik hem al zien: mijn nieuwe mom fit jeans. Ik ben zo blij dat die in mijn stash zit. Wat een geweldige broek, echt waar. Staat overal erg mooi op en zit top!

DSC07910

W7 Clowcomotion

Mijn grootste favoriet uit deze lijst: de W7 Glowcomotion. Deze highlighter is een dupe van de Mary-Lou Manizer. Deze glow is ge-wel-dig! Zo mooi, echt het kopen waard!

 

Wat is jouw favoriet op dit moment?

 

Liefs,

Elles

10 Comments

 • Reply Barbie 30 mei 2017 at 13:07

  Dat sponsje vind ik ook super fijn, maar bij mij scheuren ze vrij snel… Waar heb je dat pakketje van 4 gekocht?
  Barbie onlangs geplaatst…Ik ben een homewrecker, een sidechick en een harteloze slet

 • Reply Kimberly 30 mei 2017 at 13:00

  Die choker op de foto is mooi zeg! Ik wil ook nog altijd een choker maar kom nooit eentje tegen die ik echt leuk vind. Ik ga je artikel eens bekijken die je erbij linkt 😀

 • Reply Joanne 29 mei 2017 at 19:33

  Die choker is heel erg leuk!
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Face it bag

 • Reply Sofie | Soofblogt.nl 29 mei 2017 at 13:29

  Ahh de Real Techniques Miracle Complexion Sponge is ook echt een favoriet bij mij! En de mom jeans ziet er super leuk uit!

 • Reply Nienke 29 mei 2017 at 12:51

  Mooie favorietjes! And yess, love the jeans & choker! 😉

 • Reply Elke 29 mei 2017 at 09:53

  Die mom jeans is echt geweldig meid!
  Elke onlangs geplaatst…Natural white teeth in only 2 minutes

 • Reply Sija 29 mei 2017 at 08:09

  Ik herken het helemaal Elles, ik zou ook niet elke maand een nieuwe favorieten artikel kunnen maken! Ik vind het wel erg leuk om te lezen wat jouw favorieten zijn van dit moment. De Maybelline Fit me Foundation is inderdaad heel erg fijn, die heb ik zelf ook! Ik ben héél erg benieuwd naar de highlighter van W7 <3
  Sija onlangs geplaatst…5 Producten die ik vroeger gebruikte

 • Reply Liset 29 mei 2017 at 07:58

  Je mom-jeans is erg leuk! Waar is hij van? En die highlighter van W7 schijnt inderdaad erg mooi te zijn.
  Liset onlangs geplaatst…Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge