fullsizerender

Eerste keer nepwimpers | Try it! #4

‘Elles, zijn nepwimpers niet wat voor jou?’. ‘Nehh denk het niet, waarschijnlijk verpest ik dan toch eerst 10 setjes met wimpers omdat ik ze niet aan kan brengen’. Een aantal weken later zaten ze in een cadeautje hoor. Nu moest ik ze wel gebruiken dus ik accepteerde de challenge, hihi! Vandaag kun je zien of het aanbrengen gelukt is of niet.kj

De wimpers die ik gebruik zijn simpele huis,tuin en keuken wimpers. Het zijn geen Ardell Wispies maar het zijn gewone, simpel van de Kruidvat. Er zit een tubetje lijm bij, wat wel handig is.

fullsizerendernklj

Natuurlijk heb ik heel erg veel tutorials gekeken op internet voordat ik het zelf ging uitproberen. Beauty guru’s zeggen dat je eerst moet kijken hoe de wimpers op je ogen moeten en of ze niet te groot zijn. Ze pasten precies goed! Van te voren had ik al 1 laagje mascara aangebracht. Wat wel eventjes moeilijk was, was het aanbrengen van de lijm op de wimpers. Eerst deed ik wat lijm op de rug van mijn hand zodat ik daar de wimper doorheen kon halen, maar voor mij werkte dat niet zo effectief. Ik besloot dus maar om de lijm direct aan te brengen op de wimpers. Nog eventjes wachten tot de lijn een beetje opgedroogd is en aanbrengen maar!

dsc06957

 

Eerst was ik echt aan het kliederen en kloten met het aanbrengen van de wimpers, maar het is me gelukt. Ik ontdekte dat je het best de wimper aan kan brengen aan de buitenkant van je oog zodat je sowieso iets hebt wat vast zit. Als dit stukje vastgelijmd zit kun je de rest aanbrengen!

mk

Mag ik alsjeblieft een hele doos met allemaal nepwimpers? God, wat is het mooi! Het aanbrengen valt wel mee, je moet alleen eventjes de techniek in je vingers hebben. Het is zó veel mooier dan met mascara, je hebt geen last van klontjes en spinennpoten, heerlijk!

Draag jij nepwimpers?

 

Liefs,

Elles

12 Comments

 • Reply Quinty 20 september 2016 at 20:00

  Wat ziet het er mooi uit. Zelf draag ik het niet want ik heb erg lange wimpers van mezelf en ben bang ze toch te beschadigen als ik dan nepwimpers opplak haha 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE LET’S GET LOST

 • Reply kimmetjekims 20 september 2016 at 12:01

  Erg goed gelukt Elles!! Mooie wimpers zijn het 🙂

 • Reply Teddy 20 september 2016 at 09:26

  Wat een mooi effect geven ze!
  Teddy onlangs geplaatst…Sabon – body scrub

 • Reply Mariëlle 20 september 2016 at 07:21

  Ik vind het effect altijd erg mooi, maar ik neem er nooit de tijd voor haha!

 • Reply Silkeblogs 19 september 2016 at 18:44

  Heey, héél mooi, hoor! =D
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Cuppa Joe Coffee Scrub

 • Reply Nienke 19 september 2016 at 15:07

  Oeh, tof!
  Nienke onlangs geplaatst…Herfst kleding wishlist deel 1.

 • Reply De Dotties 19 september 2016 at 13:26

  Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd maar ik heb het wel al enkele keren bij vriendinnen gedaan. Ik vind dat het altijd een prachtig effect geeft!
  De Dotties onlangs geplaatst…Terug uit Tenerife! + vakantievideo

 • Reply Dineke 19 september 2016 at 10:30

  Wauw, het staat je ook gewoon hartstikke prachtig!
  Dineke onlangs geplaatst…WORKSHOP MODE EN STYLING BRILMONTUREN | HEB IK NOU DE VERKEERDE BRIL?

 • Reply marleen@burgertrutjes 19 september 2016 at 08:54

  Staat heel mooi Elles! Wat ben je ook een knapperd! 🙂

 • Reply Susan 19 september 2016 at 05:25

  Prachtig! Ik draag ze zelf ook nooit.
  Susan onlangs geplaatst…Rimmel Natural Bronzer 026 Sun Kissed

 • Reply 0642541440 19 september 2016 at 05:25

  Natuurlijk draag ik nep wimpers leuke try it

 • Reply Style Teen 19 september 2016 at 05:00

  Zelf draag ik geen nepwimpers, maar het staat je echt prachtig! Dit moet je echt vaker doen haha wauw!
  Style Teen onlangs geplaatst…Omdat appel met kaneel lekker is

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge