Catrice ICONails Gel Lacquer

Catrice ICONails Gel Lacquer

Eens in de zoveel tijd krijg ik heel veel zin om los te gaan met nagellak. Inmiddels heb ik mezelf wel aangepraat dat ik maar niet bezig met met nailart maar dat weerhoudt me niet van het kopen van leuke kleurtjes. Ik was laatst weer een goede zwarte en witte nagellak nodig en daarnaast wilde ik ook een leuk roze kleurtje. Had ik geluk dat er bij de Kruidvat een 1+1 gratis actie was bij de nagellakjes. Meteen heb ik er weer 4 ingeslagen. Dit keer van Catrice; de ICONails Geld Lacquers.

IMG_0462

Catrice over ICONails Gel Lacquer:

”Blijft tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat! De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! Açai olie is bekend vanwege zijn voedende, vochtinbrengende en herstellende effect en zorgt voor een hoogglans finish. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.”

Catrice ICONails Gel Lacquer – €2,99

De nagellakjes spraken me aan omdat je, volgens Catrice, geen topcoat nodig bent. Super handig, met één keer aanbrengen ben je dus meteen klaar voor een aantal dagen. Vaak wanneer ik topcoat over nagellak aanbreng wordt het veel te dik en droogt het nooit op. Wat ook top is aan deze lakjes is dat het veganistisch is. Niet dat ik het daarvoor gekozen heb maar het scoort wel altijd pluspunten. Ook was ik erg benieuwd naar het kwastje.

IMG_0452

De design van de lakjes vind ik strak. Daar hou ik wel van. Lekker simpel maar geeft toch een luxe uitstraling. Toen ik voor het eerste wilde lakken schrok ik stiekem wel een beetje. De dop en het kwastje zitten dit keer niet vast aan elkaar. Je hebt dus eerst een losse dop die je eraf moet halen en dan een kwast. Persoonlijk vind ik dit wel handig van Catrice. Dat brengt wat beter aan.

09 Vintagged Pink

IMG_0444

IMG_9918

Vintagged Pink is, zoals de naam als zegt, een ouderwets roze kleurtje. Hier was ik al heel lang naar op zoek. Het lakje heeft een hoge glans en past overal erg goed bij. Een perfecte roze kleur als je het mij vraagt, niet te fel en niet te doorzichtig. In principe dekt het goed met één laagje maar het kan soms zo zijn dat er nog eentje overheen moet.

20 Black To The Routes

IMG_0449

IMG_0308

Een gitzwarte kleur is Black To The Routes. Zwart is echt zo’n kleur wat je gewoon in je stash moet hebben. Het is niet alleen handig voor nailarts maar ook voor dagen dat je niet weet wat voor nagellak je moet dragen. Het kan altijd. Deze kleur dekt in een één keer. Ook deze heeft een hoogglans.

15 Milky Bay

IMG_0436 (2)

IMG_9916

Melk in een potje. Zo kun je Milky Bay wel noemen ja. Ook wit is een kleur die je wel in je stash moet hebben. Vaak hebben zulke kleuren als wit moeite met goed dekken maar deze heeft dat niet. Ook deze dekt in één beweging top!

28 Taupe League

IMG_0446

IMG_0696

Een heel gek kleurtje, als ik dat mag zeggen. Het is namelijk taupe. De ene keer lijkt ‘ie meer bruin, dan weer paars en dan weer grijs. Heel tof. Natuurlijk dekt deze ook weer top!

IMG_0435

Tegenwoordig draag ik deze nagellakjes dagelijks. Ik ben er gek op geworden. Door het kwastje kan je zo in een beweging de juiste hoeveelheid nagellak aanbrengen op je nagellak. Meteen heb je goede dekking. Daarnaast droogt het ook nog eens super snel op. Eindstand: je bent dus lekker snel klaar met je nagels lakken. Als ik geen nagelbijter was geweest dan had de nagellak zeker wel zeven dagen mooi op mijn nagels kunnen blijven zitten. Ze zijn dubbel en dwars je geld waard!]

Wat is jouw favoriete lakje?

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 06:39

  Nice colours!

 2. 27 oktober 2017 / 18:57

  De zwarte kleur vind ik heel mooi!

 3. 21 oktober 2017 / 13:30

  Mooie kleurtjes, nummer 9 is mijn favoriet!

 4. 20 oktober 2017 / 18:54

  Oehh dat taupe kleurtje vind ik wel heel mooi <3

 5. 20 oktober 2017 / 13:32

  Mooie kleurtjes! Ik vind de verpakkingen wel erg mooi gewordene nu ze zijn vernieuwd

 6. 20 oktober 2017 / 11:57

  Die flesjes zijn echt enorm mooi! En vooral die witte kleur is mooi!

 7. 20 oktober 2017 / 07:26

  Ik vind zowel de flesjes als de lakjes erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.